Jump to content

Recommended Posts

Posted

d17df4b73545b0c76efe13d4b1d1d58b.jpg

 

 

Ο "αγώνας δρόμου" για τον έλεγχο όλων των εξαρτημάτων που απαρτίζουν μια φορητή συσκευή -από το λογισμικό μέχρι το υλικό φαίνεται να μην έχει τέλος, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα η LG ετοιμάζεται να σχεδιάσει τα δικά της chip επεξεργαστών. Συγκεκριμένα η Κορεατική έκδοση των Times αναφέρει ότι η εταιρεία έχει στο δυναμικό της μια ομάδα 900 σχεδιαστών chip οι οποίοι είναι έτοιμο να παρουσιάσουν στα πλαίσια της έκθεσης CES 2013 ένα νέο επεξεργαστή για smartphones και tablets.

Η LG πρόκειται να ενταχθεί μαζί με τη Samsung και την Apple, στις εταιρείες που δίνουν μεγάλη βαρύτητα στον έλεγχο των συσκευών τους, κατασκευάζοντας οι ίδιες τους δικούς τους επεξεργαστές. Με αυτό τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα για καλύτερη παραμετροποίηση των συσκευών έτσι ώστε να υπάρχει καλύτερη συνεργασία μεταξύ του λογισμικού και του υλικού.

 

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι τα chip της LG θα δίνουν αυξημένη βαρύτητα στην χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και θα πλαισιώνουν όχι μόνο συσκευές smartphones αλλά και τηλεοράσεις με σύνδεση στο Internet.

 

Site: bgr.com, insomnia.gr

Posted

Εδώ ο κάθε κινέζος φτιάχνει το δικό του ARM. Καιρός ήταν να μπει στο παιχνίδι και η LG. Ο ανταγωνισμός είναι πάντα υπέρ μας.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock