Dulens. Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Ψάχνω, όμορφα και ωραία npc templates. Αν κάποιος έχει κάτι στο νου του, ας με βοηθήσει! Ευχαριστώ.
0 Vision Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 to n psakseis kati file..patas alt+f gege????k oxi alt+g. an kanw lathos sto search.ban me kapoios mod...10 xrone se help kiiolas o -beep-as na //////parta Πρόσεχε λίγο πως μιλάς. Δεν χρωστάει τίποτα αν δεν γνωρίζει κάτι. Αν γνωρίζεις απλά λες την άποψη σου.
0 Dulens. Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 to n psakseis kati file..patas alt+f gege????k oxi alt+g. an kanw lathos sto search.ban me kapoios mod...10 xrone se help kiiolas o -beep-as na //////parta δικέ μου πρώτον δεν σε έβρισα. με κάποιον character ο οποίος έχει access level, πατάς ALT+G και είναι σαν ένα μικρό panel του gm. εγώ απλά ψάχνω id για npc templates.
0 `Rοmeο Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 to n psakseis kati file..patas alt+f gege????k oxi alt+g. an kanw lathos sto search.ban me kapoios mod...10 xrone se help kiiolas o -beep-as na //////parta tin epomeni efuges -1 kai prosexe kai mathe na milas ligo pio sosta..
0 ShotGun® Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 to n psakseis kati file..patas alt+f gege????k oxi alt+g. an kanw lathos sto search.ban me kapoios mod...10 xrone se help kiiolas o -beep-as na //////part vlepeis esu edw n lew kati prostuxo???gia poutsous k mounia?k n tonn vrizo????
0 ShotGun® Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 file auto sou lew k egw..ala mallon d diavazeis kala ti ipa..me to alt+g sto game d se help se kati.. enw edw sto Maxcheaters to alt+f se help na kaneis p.x anaztish SE KALUSPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA????????????????????????? autooo ennowwwwwwwwwwwwwwww
0 `Rοmeο Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 varethika na vlepw kathe fwra kapia atoma na kanoune full spam xoris logo ee lipon Dekarme'd tin epomeni fwra na valis mialo.
0 ShotGun® Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 oti nanai ise filos..epidei egines mod d tha milame kiolas??? pes m to post pou ekana pou evrisa k ippa kati? 2 post ekana pio full re PROEDRE?
0 `Rοmeο Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 oti nanai ise filos..epidei egines mod d tha milame kiolas??? pes m to post pou ekana pou evrisa k ippa kati? 2 post ekana pio full re PROEDRE? vlepis ti exeis grapsi katarxas diavazis ti les? to paidi zitise kt kai esu tou tin mpenis sunexos
0 Dulens. Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 oti nanai ise filos..epidei egines mod d tha milame kiolas??? pes m to post pou ekana pou evrisa k ippa kati? 2 post ekana pio full re PROEDRE? απλά σταμάτα.
0 ShotGun® Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 mia fora tou ti mpika to sunexws pou to ides???? lpn eklise to thema.. k kala tha knc n m vgalis to - gt oute apikisa oute evrisa oute prosvala.. min xalame to topic tou paidiou.. oti dipote allo pm me. se kalupsa?
Question
Dulens.
Ψάχνω, όμορφα και ωραία npc templates.
Αν κάποιος έχει κάτι στο νου του, ας με βοηθήσει!
Ευχαριστώ.
27 answers to this question
Recommended Posts