Jump to content

Recommended Posts

Posted

Γεια σας...ειμαι New εδω..:)

βαρεθηκα να μπαινω σε server(High Rate) π να ειναι μεσα στα bugs,unbalanced etc!

Εχω αρκετη πειρα στο τομεα του l2 και ηθελα εδω και καιρο να δουλεψω ενα server χωρις να εχω σκοπο να τον ανοιξω..

Γιαυτο ψαχνω ατομο π να μην βαριεται να προσπαθησουμε να κανουμε...ενα project με balance...και αμα ειμαστε σιγουροι πως αξιζει

ισως να τον ανοι3ουμε..

οποιος ενδιαφερεται ας κανει ποστ η να μ στιλει μηνυμα:)

σρυ για τα λαθη ορθωγραφιας

Τα λεμε..

Posted

τι προσφέρεις? περιμένεις να μπεις staff χωρίς να κάνεις τίποτα και να πληρώνεσαι από τα donate?

Posted

Διαβασε καλυτερα...δικο μ project..εγω θα το ανοιξω..home made αρχηκα και αμα παει καλα με τα balance,bug fixes etc τοτε ισως να τον ανοιξω με deticate...απλα θελω να δουλεψω σε ενα project τπτ αλλο! Δλδ πολυ απλα θελω απλος πως ειναι..ειναι δυσκολο και αμα μ αρεσει και βλεπω πως τα πραγματα ειναι καλα τοτε βλεπουμε..

Posted

μόνο για το "homemade" μην περιμένεις να σου στείλει μήνυμα κάποιος.

δεν ειπα πως θα τον ανοιξω σε λεω ψαχνω ατομο που εχει ορε3η τπτ αλλο και να μην 3ερει απο development...απλα να δουμε πως ειναι..τεσπα αμα δεν ενδιαφερεσται No prob

Posted

dwse skype exw etimo Dedicated DDos Protection ktlp! exw kai etimo website apla thelei ligo alagma www.l2azria.net ;D stile m to skype s se pm thanks.

δεν 3ερω αμα σου ηρθε το μνμ...γτ εχω ενα προβλεμα αμα σου ηρθε στηλε μ και πες μ αμα θες....αμα δεν θες απλα να γινει locked to post

Posted

δεν 3ερω αμα σου ηρθε το μνμ...γτ εχω ενα προβλεμα αμα σου ηρθε στηλε μ και πες μ αμα θες....αμα δεν θες απλα να γινει locked to post

dn exw Problima tha sizitisoume sto skype pistevw twra mpwro na kano lock to topic!

an P.S Xriasths kt m stelnis pm na kano unlock to topic sou!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...