Jump to content
  • 0

[Help]L2 Interlude items and other requests

Question

Posted

Καλησπέρα MxC...πιστεύω πως ο server που θα ανοίξω θα μαζέψει κόσμο...

Έχω σκοπό να ανοίξω έναν x250 server ή x300 δεν έχω αποφασίσει και θέλω μερικά πράγματα για να ξεμπερδεύω με αυτά...

Θέλω 1 όπλο custom που να είναι ωραίο και τον τρόπο που μπορώ να βάλω να υπάρχει μία λάμψη μετά από ένα + (δεν εννοώ aura...εννοώ όπως τα hero weapon) , πως βάζω σε κάποιο + χρώματα που θέλω , πως μπορώ να βάλω να μαθαίνουν μόνοι τους τα skill+passive τους...(όχι active από LS...) από ένα NPC με SP...επίσης να βάλω δικά μου tattoo στη θέση 'left' και 'right' (εκεί που μπαίνουν τα accesories) με στατιστικά δικά μου το κάθε tattoo και οι εικόνες θα είναι μέσα από το l2 (π.χ acumen,focus,might,wind walk αλλά και από τα passive) , πως μπορώ να κάνω NPC δικά μου με ό,τι μορφή και περιεχόμενο θέλω , να διαγράψω items από τον client (τα κανονικά tattoo π.χ soul,power,avadon,absolute etc...) και items τ οποία θα χρησιμεύσουν να βγάλεις κάποια από τα items που θα υπάρχουν συνεπώς πως μπορώ να βάλω δικά μου ''ζητούμενα'' για ένα item και πως να βάλω το drop σε mobs

Και ακόμα πως μπορώ να ξέρω όλα τα quest (π.χ για κάποια skill) που βρίσκεις σε NPC;Θέλω να τα βγάλω ΟΛΑ

Ό,τι άλλο χρειαστώ θα κάνω topic ή update post

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΚΤΕΣ!...ΟΣΟΙ ΣΠΑΜΑΡΟΥΝ (Π.Χ ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ GUIDES Κ.Λ.Π) να τους μαραθεί...ο αμάραντος

Καλή Συνέχεια MaxCheaterάκια

8 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Αρχικά όσον αφορά στο enchant glow, ρώτα στο client mods section να σε βοηθήσουν.

πως μπορώ να βάλω να μαθαίνουν μόνοι τους τα skill+passive τους...(όχι active από LS.
τι εννοείς εδώ;

Επίσης αυτό που θες να κάνεις στα tattoo με τα εικονίδια, πάλι client modification είναι, έχει γίνει ήδη share θα στο στείλω αύριο γιατί νυστάζω τώρα. Για τα npcs θέλεις δε θέλεις πρέπει να διαβάσεις οδηγό, δε νομίζω να καθίσει κανείς να σου εξηγήσει σε post.

Και ακόμα πως μπορώ να ξέρω όλα τα quest (π.χ για κάποια skill) που βρίσκεις σε NPC;Θέλω να τα βγάλω ΟΛΑ

Νομίζω πως υπάρχει σχετικό config για αυτό σχεδόν σε όλα τα packs.

• 0
Posted

Οκ ευχαριστώ...

εκεί εννοώ να μαθαίνεις εσύ τα skill και τα passive σου με SP που σου πετάνε τα mobs (αν το έχεις παρατηρήσει) π.χ ένας παίχτης που έχει στα 20 level(σε έναν κανονικό server) κάποια skill και κάποια passive σε αυτόν να στα βγάζει στο NPC και να μπορείς να τα πάρεις από εκεί...και π.χ ένα skill ή passive είναι level 15 να πατάς 1 να το πάρεις και το παίρνεις lvl 1 και κάθε φορά που θα το παίρνεις θα το ανεβάζει level μέχρι να μην σε αφήνει γιατί δεν έχει άλλο ή θα έχει αλλά σε κάποιο άλλο level και όταν ανέβει level ο παίχτης τότε θα σε αφήσει να συνεχίσεις το skill ή το passive στα level που θα έφταναν σε έναν κανονικό server αν δεν το κατάλαβες στείλε μου μήνυμα να τα πούμε από facebook γιατί με τα Ελληνικά δεν γράφω γρήγορα και τα βαριέμαι και δεν θέλω να γράψω με GreekLish γιατί χαλάει την εικόνα του post

• 0
Posted

an koitaksis sta config toy server soy exei ayto edw  :  AutoLearnSkills = True

an to kanis  :  AutoLearnSkills = False

tote tha gini ayto poy zitas ( na pigenis se npc na mathis ta skill kai na min sta dini o server automata )

• 0
Posted

yparxoyn ta npc einai dipla apo ta npc poy pernis ta sub

analoga to class poy exeis pas sto analogo Guild an eisai orc sto orc Guild an eisai dark elf ston dark elf to guild ktl

anikse to xarti se ena Town kai tha ta bris

• 0
Posted

όταν τον ανοίξω (γιατί θέλω να κάνω πρώτα μία αναβάθμιση σε έναν υπολογιστή που έχω και μετά να τον ανοίξω) θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνω!Σε ευχαριστώ πάρα πολύ

• 0
Posted

βρε γίδι σταμάτα να σπαμάρεις παντού για ποστ...άσε μας με τους κανόνες...δεν έκανα τίποτα ηλίθιε...