InTheEndॐ Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 Τι test θες να κάνεις ρε μπαγλαμά, πω σκάσε. Είναι σίγουρα 100x γρηγορότερος από τον HDD, μην μας ζαλίζεις τα αρχίδια πάλι. Esy ti ginete re papari meta ta 4-5 reply ginese pali o idios malakopitouras dask?:D Anyway 7.7 mou ton vgazei rating. Kalo i kako einai afto? Quote
`NeverMore Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Esy ti ginete re papari meta ta 4-5 reply ginese pali o idios -beep-opitouras dask?:D Anyway 7.7 mou ton vgazei rating. Kalo i kako einai afto? κακό φίλε , την γάμησες .... Quote
InTheEndॐ Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 κακό φίλε , την γάμησες .... θα το ρισκαρο. Quote
Dask Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Esy ti ginete re papari meta ta 4-5 reply ginese pali o idios -beep-opitouras dask?:D Anyway 7.7 mou ton vgazei rating. Kalo i kako einai afto? Ρε μαλακισμένε σου εξήγησα τι να κάνεις σε ένα walltext με τον γαμημένο ssd που πήρες και πας να μου λύσεις το κυπριακό να πούμε, και τι να κατεβάσω, και που να τα βάλω και χωράνε στον κώλο μου και benchamαrk και και και και. Σκάσε, πήρες έναν ssd, είναι καλύτερος από τον hdd κάνει τη δουλειά του και μ'έχεις κάνει να μην μπορώ να κάτσω από το πρήξιμο στα αρχίδια μου. ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ GOOGLE, ΑΝΑΘΕΜΑ! Quote
InTheEndॐ Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 Ρε μαλακισμένε σου εξήγησα τι να κάνεις σε ένα walltext με τον γαμημένο ssd που πήρες και πας να μου λύσεις το κυπριακό να πούμε, και τι να κατεβάσω, και που να τα βάλω και χωράνε στον κώλο μου και benchamαrk και και και και. Σκάσε, πήρες έναν ssd, είναι καλύτερος από τον hdd κάνει τη δουλειά του και μ'έχεις κάνει να μην μπορώ να κάτσω από το πρήξιμο στα αρχίδια μου. ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ GOOGLE, ΑΝΑΘΕΜΑ! Τελως παντων βαριεμε να τσακωθο μαζι σου αυτην την στιγμη, σε ευχαριστω για την βοηθεια σου! Quote
Recommended Posts