DrenepiaWorld Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Καλησπέρα.Είχα πρόσφατα μία μικρή συζλητηση με έναν φίλο μου σχετικά με την υπόθεση της σύλληψης του 27χρονου για τη γνωστή σε όλους μας -πλεον- σελίδα στο Facebook. Θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας πάνω στο θέμα ή ακόμα και να γίνει συζήτηση επι τούτου.Φυσικά σε κόσμια πλαίσια. Quote
Lucky Dice Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Den dieukrinizeis gia pia selida millas. Quote
DrenepiaWorld Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 Den dieukrinizeis gia pia selida millas. http://www.newsnow.gr/article/219439/kyma-antidraseon-gia-ti-syllipsi-tou-27xronou-pou-diatirouse-selida-me-titlo-gerontas-pastitsios.html Quote
Xplicit7 Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Απλά οι κυβερνώντες δεν μπορούν να ασχοληθούν με τα ουσιώδη πράγματα που απασχολούν την καθημερινότητα μας και πιάστηκαν από μία σατιρική σελίδα στο fb. Quote
Hli4Snet Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 paparia tpt den ton kanane.. katef8eian vgike tin idia mera.. apla eklise h selida.. krima pantos poli gelio erixna me afta pou grafane.. Quote
Maprex Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Απλά οι κυβερνώντες δεν μπορούν να ασχοληθούν με τα ουσιώδη πράγματα που απασχολούν την καθημερινότητα μας και πιάστηκαν από μία σατιρική σελίδα στο fb. Κριμαααα... Quote
Xplicit7 Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Κριμαααα... Ρε μαλάκα έχεις καταντήσει αηδία να πούμε, στο γραφείο τύπου του Σαμαρά δουλεύεις; Quote
Maprex Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Ρε μαλάκα έχεις καταντήσει αηδία να πούμε, στο γραφείο τύπου του Σαμαρά δουλεύεις; Ρε μαλάκα μην εξάπτεσαι. Και γενικά μην τσιμπάς. Την πλάκα μου κάνω. Πίστευα ότι είχες χιούμορ. Quote
Xplicit7 Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Ρε μαλάκα μην εξάπτεσαι. Και γενικά μην τσιμπάς. Την πλάκα μου κάνω. Πίστευα ότι είχες χιούμορ. Έχω αλλά δεν είναι αστείο ότι έπιασαν κάποιον για μία τρολλοσελίδα στο fb γιατί κάλλιστα θα μπορούσε να ναι ένας από μας εδώ. Quote
Maprex Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Έχω αλλά δεν είναι αστείο ότι έπιασαν κάποιον για μία τρολλοσελίδα στο fb γιατί κάλλιστα θα μπορούσε να ναι ένας από μας εδώ. Θέλω πραγματικά να μιλήσω σοβαρά, αλλά κάτι μου λέει ότι αποτελεσμα δεν θα βγει και το λεξιλόγιο που θα ακολουθήσει θα είναι οι λέξεις "φασίστας" και "κωλόμπατσε". Quote
Xplicit7 Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Θέλω πραγματικά να μιλήσω σοβαρά, αλλά κάτι μου λέει ότι αποτελεσμα δεν θα βγει και το λεξιλόγιο που θα ακολουθήσει θα είναι οι λέξεις "φασίστας" και "κωλόμπατσε". Εντάξει θα μιλήσω και εγώ σοβαρά οπότε πες. Quote
Recommended Posts