Jump to content

Recommended Posts

Posted

Καλησπερα παιδια, κατεβασα μια σειρα η οποια ειναι σε μορφη MKV και θελω να την κανω AVI για να εγκαταστεισω υποτιτλους με το AVIrecomp. Υπαρχει κανενα προγραμμα που να το κανει αυτο χωρις να χαλασει η ποιοτητα του εργου?

η υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα που να εγκαταστει υποτιτλους και να δεχεται ταινιες με τυπο MKV ?

Posted

Καλησπερα παιδια, κατεβασα μια σειρα η οποια ειναι σε μορφη MKV και θελω να την κανω AVI για να εγκαταστεισω υποτιτλους με το AVIrecomp. Υπαρχει κανενα προγραμμα που να το κανει αυτο χωρις να χαλασει η ποιοτητα του εργου?

η υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα που να εγκαταστει υποτιτλους και να δεχεται ταινιες με τυπο MKV ?

How To Add Subtitles To an MKV File

Posted

πηγαινε το βιντεο στο 2.08 , αυτος βαζει iso 8859-2 ενω πρεπει να βαλεις το GREEK :P

Ε ναι αφου εισαι στα ελληνικα :P

Posted

υπαρχει θεμα παλι ομως.. εγω το ηθελα AVI για να το δω στην τηλεοραση... το mkv δεν το ανοιγει :/

καμια ιδεα?

http://www.leawo.com/video/mkv-avi.html

Αν δεν σου δουλεψει δες αυτο εδω : http://www.adslgr.com/forum/threads/86464-how-to-convert-mkv-to-avi

Posted

το googlara κι εγω και τα ειδα αυτα, τα δοκιμασα και δεν δουλευει.. μολις τα κανει μετατροπη χαλανε και δεν τα ανοιγει ουτε ο υπολογιστης.. :/

Καποιος που να ξερει και μπορει να βοηθησει??

Posted

το googlara κι εγω και τα ειδα αυτα, τα δοκιμασα και δεν δουλευει.. μολις τα κανει μετατροπη χαλανε και δεν τα ανοιγει ουτε ο υπολογιστης.. :/

Καποιος που να ξερει και μπορει να βοηθησει??

Eχεις windows 7? και στο κάνει αυτό?