Jump to content

Recommended Posts

Posted

Αλλάζω το μέγεθος της γραμματοσειράς και ΜΟΝΟ στο MaxCheaters δεν αλλάζει το μέγεθος ενώ στις άλλες σελίδες αλλάζει κανονικά.

Απενεργοποίησα την επιλογή "Οι ιστοσελίδες να χρησιμοποιούν τις δικές τους γραμματοσειρές" από τις ρυθμίσεις του Mozilla αλλά πάλι δεν αλλάζει.

Έχω 12.5 κιλά μυωπία σε κάθε μάτι και δεν βλέπω τίποτα άμα δεν κολλήσω το μάτι στην οθόνη πάνω, πως θα το φτιάξω;

Απάντηση "βάλε γυαλιά" too mainstream, επίσης δεν ρωτάω για τα μάτια μου ρωτάω για το πως θα αλλάξω τη γραμματοσειρά.

Ευχαριστώ.

Posted

nab agorase mikroteri o8oni :D

Βασικά κάπως έτσι φτιάχνει, κάπως κάνεις zoom το παράθυρο με τη ροδέλα (δε ξέρω πως).

Με το καινούριο theme έγινε αυτό, ενώ στο παλιό έπιανε όλη την οθόνη τώρα περισσεύει αρκετός χώρος στα πλάγια.

Posted

Άμα δεν θες γυαλιά δοκίμασε φακούς επαφής.

Εγώ έχω και μυωπία και αστιγματισμό και είναι χειρότερο, trust me.

Τσέκαρε τα μάτια σου γιατί όσο δεν το κάνεις τόσο ανεβαίνει η μυωπία

Posted

Egw Fwrao Fakous epafis kai pl mpeno mesa stin othoni alla dn einai kalo alla dwkimase na eisai xalaros kai na min mpenis stin othoni pistevw na mpwresis na to kanis kapos ^^

Posted

Άμα δεν θες γυαλιά δοκίμασε φακούς επαφής.

Εγώ έχω και μυωπία και αστιγματισμό και είναι χειρότερο, trust me.

Τσέκαρε τα μάτια σου γιατί όσο δεν το κάνεις τόσο ανεβαίνει η μυωπία

Φακούς επαφής με τίποτα πραγματικά, έχω πρόβλημα με τα μάτια από μικρός 3-4 χρονών ίσως και νωρίτερα. Ποτέ δεν ήθελα να φορέσω γυαλιά, θυμάμαι παιδιά στο σχολείο που ερχόταν την επόμενη μέρα και φορούσαν γυαλιά για πρώτη φορά και γελούσαν όλοι και ήταν λίγο meh. Τώρα όμως σύντομα θα πάω, ίσως και μέσα στη βδομάδα.

Τεσπα δεν είναι εκεί το θέμα, το θέμα είναι ότι τα γράμματα αυτή τη στιγμή είναι απελπιστικά μικρά και ακόμα και αν δεν είχα πρόβλημα (που τα διάβαζα κανονικά με το προηγούμενο theme) θα δυσκολευόμουν να τα διαβάσω.

Posted

Egw Fwrao Fakous epafis kai pl mpeno mesa stin othoni alla dn einai kalo alla dwkimase na eisai xalaros kai na min mpenis stin othoni pistevw na mpwresis na to kanis kapos ^^

Διαβάσατε καθόλου τι γράφω στο 1ο ποστ ή θέλετε να σας διαολοστείλω βραδιάτικα ρε μαλακισμένα;
Posted

Άντε να μη σας χέσει κάνας διάολος, δεν ζήτησα οφθαλμίατρο.

Next offtopic πάει dekarma και κλαίτε στους mods.

Posted

Άντε να μη σας χέσει κάνας διάολος, δεν ζήτησα οφθαλμίατρο.

Next offtopic πάει dekarma και κλαίτε στους mods.

<3 Dask To idolo mou sto mxc !!!

kane re-instal to mozzila i chrore i ti ston peo xrisimopoihs

Posted

Φαίνεται και η Σουζανάρα μου πιο μεγάλη τώρα.

Σνούπις <3

Posted

Φακούς επαφής με τίποτα πραγματικά, έχω πρόβλημα με τα μάτια από μικρός 3-4 χρονών ίσως και νωρίτερα. Ποτέ δεν ήθελα να φορέσω γυαλιά, θυμάμαι παιδιά στο σχολείο που ερχόταν την επόμενη μέρα και φορούσαν γυαλιά για πρώτη φορά και γελούσαν όλοι και ήταν λίγο meh. Τώρα όμως σύντομα θα πάω, ίσως και μέσα στη βδομάδα.

Τεσπα δεν είναι εκεί το θέμα, το θέμα είναι ότι τα γράμματα αυτή τη στιγμή είναι απελπιστικά μικρά και ακόμα και αν δεν είχα πρόβλημα (που τα διάβαζα κανονικά με το προηγούμενο theme) θα δυσκολευόμουν να τα διαβάσω.

Εγώ τα φοράω μόνο μπροστά στο pc και αν κάτσω να δω τηλεόραση που είναι σπάνιο

:meh:

Posted

Φαίνεται και η Σουζανάρα μου πιο μεγάλη τώρα.

Σνούπις <3

Pooo allo katalava egw :D

Nomiza oti afto me tin rodela den douleue

p.s.

afto mporeis na to kaneis kai me Ctrk + ( + ) ( - ) kai to 0 gia na paei sto arxiko

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...