Jump to content

Recommended Posts

Posted

'Αλλα επιχειρήματα δεν έχεις ;

Δεν χρειάζονται επιχειρήματα μαζί σου. Τα επιχειρήματα είναι μόνο για να μπορέσεις να στηρίξεις απόψεις. Εσύ δεν έχεις καν απόψεις για να γίνει κουβέντα.
Posted

ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΧΑΡΤΙΑ ΡΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ!

Α ρε γαμημένα φασισταριά..

Posted

ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΧΑΡΤΙΑ ΡΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ!

Α ρε γαμημένα φασισταριά..

με αναγκάζεις και το λέω τρίτη φορά. Φασίστα, δεν θα μιλάς εσύ.
Posted

με αναγκάζεις και το λέω τρίτη φορά. Φασίστα, δεν θα μιλάς εσύ.

Σου έβγαλα το ignore αλλά με απογοητεύεις.Είσαι χρυσαυγίτης μπάτσος και λες άλλο άνθρωπο φασίστα ; Τραγική ειρωνεία...
Posted

Σου έβγαλα το ignore αλλά με απογοητεύεις.Είσαι χρυσαυγίτης μπάτσος και λες άλλο άνθρωπο φασίστα ; Τραγική ειρωνεία...

Μήπως η ειρωνεία είναι το γεγονός ότι είσαι συριζαίος με ακροδεξιές απόψεις;
Posted

Καλά μαλάκα όταν αποκτήσεις πολιτική ιδεολογία έλα να τα ξαναπούμε.Ως τότε βολέψου στο να τραμπουκίζεις μετανάστες μαζί με τα άλλα τα πιθήκια,"εθνικιστή".Σας περιμένει ο πάτος του Μελιγαλά..
Posted

Ναι αλλά ο Τσίπρας πήγε να υπερασπιστεί τα ειδικά σου μισθολόγια όχι ο Σαμαράς και όχι ο Λιάκος.

Posted

Γαμώ την παναγία σας.

η παναγία τι σου έφταιξε?

Όσο αναφορά το περιστατικό δεν μπορώ να πω ότι η πράξη αυτή αποδείχτηκε αποτελεσματική γιατί στην ουσία 2 σκηνές ξηλώσανε και δεν θα φάνε 2 λαθρέμποροι, χίλιες φορές να πάνε να "καθαρίσουν περιοχές ghetto που έχουνε πραγματικά πρόβλημα παρά εκεί"

Posted

η παναγία τι σου έφταιξε?

Όσο αναφορά το περιστατικό δεν μπορώ να πω ότι η πράξη αυτή αποδείχτηκε αποτελεσματική γιατί στην ουσία 2 σκηνές ξηλώσανε και δεν θα φάνε 2 λαθρέμποροι, χίλιες φορές να πάνε να "καθαρίσουν περιοχές ghetto που έχουνε πραγματικά πρόβλημα παρά εκεί"

Ε εδώ ο άλλος είναι σατανιστής, παίζει σε black metal συγκρότημα και πήγε να τιμήσει την Παναγία.Εγώ σε πείραξα;
Posted

Επειδή τώρα κοίταξα το βίντεο και το σταμάτησα στο χαρτί συγνώμη που θα στο πω και θα στο χαλάσω, αλλά από την λίγη πείρα που έχω (και γιαυτό το λόγο τώρα το βλέπουμε με ένα συνάδερφο) μπορώ να σου πω ότι αυτό το χαρτί είναι απλά μια αίτηση. Δεν είναι ούτε καν άσυλο, ούτε καν άδεια παραμονής (δηλαδή άδεια εργασίας).

Posted

Ε εδώ ο άλλος είναι σατανιστής, παίζει σε black metal συγκρότημα και πήγε να τιμήσει την Παναγία.Εγώ σε πείραξα;

αυτο το γνωριζω αναθεμα και αν ηξερε οτι ητανε της αγιας φανερωμενης χτες
Posted

Επειδή τώρα κοίταξα το βίντεο και το σταμάτησα στο χαρτί συγνώμη που θα στο πω και θα στο χαλάσω, αλλά από την λίγη πείρα που έχω (και γιαυτό το λόγο τώρα το βλέπουμε με ένα συνάδερφο) μπορώ να σου πω ότι αυτό το χαρτί είναι απλά μια αίτηση. Δεν είναι ούτε καν άσυλο, ούτε καν άδεια παραμονής (δηλαδή άδεια εργασίας).

Άδεια από το Δήμο είναι για να στήσει τον πάγκο του το είπε και αυτός.
Posted

Ναι αλλά ο Τσίπρας πήγε να υπερασπιστεί τα ειδικά σου μισθολόγια όχι ο Σαμαράς και όχι ο Λιάκος.

Και ο Παπανδρέου λέει οτι είμαστε σε καλό δρόμο.

Δυστυχώς για σένα δεν μπορώ να βρω ένα βίντεο που και είναι ναι μεν και ο Τσιπρας αλλα είναι και όλη η Κ.Ο. της Χ.Α. Μάλλον φαίνεται είδες αυτά που ήθελες να δεις.

Posted

Άδεια από το Δήμο είναι για να στήσει τον πάγκο του το είπε και αυτός.

Συγνώμη που θα στο στεναχωρήσω αλλά ο δήμος δεν δίνει καμία άδεια αν δεν είσαι νόμιμος. Και να σου πω κάτι για να το ξέρεις γιατί μπορεί να μην στο έχουν βάλει στο λεξιλογιό σου. Πλαστογραφία.
Posted

Και ο Παπανδρέου λέει οτι είμαστε σε καλό δρόμο.

Δυστυχώς για σένα δεν μπορώ να βρω ένα βίντεο που και είναι ναι μεν και ο Τσιπρας αλλα είναι και όλη η Κ.Ο. της Χ.Α. Μάλλον φαίνεται είδες αυτά που ήθελες να δεις.

Το ξέρω ότι ήταν όλη η Κ.Ο και ήταν αναμενόμενο και ξέρεις πολύ καλά γιατί αφού είσαι μέσα στο σώμα.
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...