KyriakosGR Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Γνωρίζει κανείς τους κωδικούς των χρωμάτον? για το //setcolor
0 Dulens. Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 είναι τα html color. ψάξε στο google για html colors.
0 'Baggos' Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Γνωρίζει κανείς τους κωδικούς των χρωμάτον? για το //setcolor Δοκίμασε με αυτά... http://www.w3schools.com/html/html_colors.asp
0 KyriakosGR Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 είναι τα html color. ψάξε στο google για html colors. Τα HTML color τα ξέρω αλλά μπαίνει στο l2 ##FF0000
0 Zake Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Για τα "βασικά" χρώματα, (τα πιο συνηθισμένα δηλαδή) μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εντολή και ως εξής: //setcolor blue Παρεμπιπτόντως, βάλε [Help] tag στον τίτλο σου, ευχαριστώ.
0 KyriakosGR Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 Για τα "βασικά" χρώματα, (τα πιο συνηθισμένα δηλαδή) μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εντολή και ως εξής: //setcolor blue Παρεμπιπτόντως, βάλε [Help] tag στον τίτλο σου, ευχαριστώ. Το έχω δοκιμάσει δεν γίνεται έτσι.. Κάτι άλλο ο τίτλος γίνεται να αλλάξει χρώμα?
0 Zake Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Το έχω δοκιμάσει δεν γίνεται έτσι.. Κάτι άλλο ο τίτλος γίνεται να αλλάξει χρώμα? Σε συγκεκριμένα packs γίνεται, στο aCis δεν έχω δοκιμάσει για να είμαι ειλικρινής. Ο τίτλος αλλάζει χρώμα αλλά δεν υπάρχει συγκεκριμένο command, πρέπει να το προσθέσεις εσύ.
0 KyriakosGR Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 Σε συγκεκριμένα packs γίνεται, στο aCis δεν έχω δοκιμάσει για να είμαι ειλικρινής. Ο τίτλος αλλάζει χρώμα αλλά δεν υπάρχει συγκεκριμένο command, πρέπει να το προσθέσεις εσύ. οκ thanks
Question
KyriakosGR
Γνωρίζει κανείς τους κωδικούς των χρωμάτον? για το //setcolor
8 answers to this question
Recommended Posts