sτrίkε- Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Υπαρχει ενα σιτε το οποιο σου δινει 30 πιθανα τεστ που μπορουν να πεσουν δινοντας θεωριτικες εξετασεις. Τα 30 αυτα τεστ ειναι τα standar δηλαδη οι θεωριτικες εξετασεις θα ειναι ενα απο αυτα τα τεστ. Ισχυει? Αν ναι, το ξερει κανεις?
ZeRo* Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Οι ερωτήσεις είναι τυχαίες και βγαίνουν την ώρα που δίνεις.
`NeverMore Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 αλλά οι απαντήσεις και οι ερωτήσεις είναι γνωστές από πριν ! εννοώ πως όποια ερώτηση και να πέσει εάν είσαι διαβασμένος θα την ξέρεις !
sτrίkε- Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 αλλά οι απαντήσεις και οι ερωτήσεις είναι γνωστές από πριν ! εννοώ πως όποια ερώτηση και να πέσει εάν είσαι διαβασμένος θα την ξέρεις ! Το ξερω αυτο, δινω αυριο και θελω σαν τελευταια εξασκηση αν υπαρχουν να τα κανω. Το προγραμμα του υπουργειου βγαζει σχεδον τα ιδια..
Vazelos Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 αλλά οι απαντήσεις και οι ερωτήσεις είναι γνωστές από πριν ! εννοώ πως όποια ερώτηση και να πέσει εάν είσαι διαβασμένος θα την ξέρεις ! πολύ πούστικο ακούστηκε αυτό
`NeverMore Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 πολύ πούστικο ακούστηκε αυτό που χάθηκες χοντρέ καιρό έχουμε να τα πούμε ! Το ξερω αυτο, δινω αυριο και θελω σαν τελευταια εξασκηση αν υπαρχουν να τα κανω. Το προγραμμα του υπουργειου βγαζει σχεδον τα ιδια.. άντε καλή επιτυχία ! εγώ αυτές τις μέρες θα ετοιμάσω τα χαρτιά , αλλά ξέρω από το μηχανάκι !
sτrίkε- Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 που χάθηκες χοντρέ καιρό έχουμε να τα πούμε !άντε καλή επιτυχία ! εγώ αυτές τις μέρες θα ετοιμάσω τα χαρτιά , αλλά ξέρω από το μηχανάκι ! τι εννοεις ξερεις?Μια πιπα ειναι το μηχανακι..10 Ερωτησεις κλαιν μαιν...Δινω ταυτοχρονα και τα 2, μηχανακι και αμαξι.
`NeverMore Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 τι εννοεις ξερεις?Μια πιπα ειναι το μηχανακι..10 Ερωτησεις κλαιν μαιν...Δινω ταυτοχρονα και τα 2, μηχανακι και αμαξι. όχι για 50άρι , δίνεις και τα σήματα 30 + (10 μηχανογραφικό) στα 16 έχεις το δικαίωμα να δώσεις !
sτrίkε- Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 Ολα τα σηματα που εχει για το αυτοκινητο?
`NeverMore Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Ολα τα σηματα που εχει για το αυτοκινητο? ναι , εκτός αυτά που έχει στην αρχή (στις πρώτες σελίδες αν θυμάμαι καλά ) που έχει αυτά με τα λαμπάκια στο κοντέρ και τις ενδείξεις ! Διασταυρώσεις / Σήματα / Στάθμευση / κτλπ κτλπ τα είχε όλα ! Θα σου έχει αρκετά σήματα να ξέρεις... πάνω από 7-8 ερωτήσεις και 2-3 διασταυρώσεις 100 %
sτrίkε- Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 ναι , εκτός αυτά που έχει στην αρχή (στις πρώτες σελίδες αν θυμάμαι καλά ) που έχει αυτά με τα λαμπάκια στο κοντέρ και τις ενδείξεις ! Διασταυρώσεις / Σήματα / Στάθμευση / κτλπ κτλπ τα είχε όλα ! Θα σου έχει αρκετά σήματα να ξέρεις... πάνω από 7-8 ερωτήσεις και 2-3 διασταυρώσεις 100 % 10 σηματα ειναι
`NeverMore Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 10 σηματα ειναι δεν τα είχα μετρήσει να σου πω την αλήθεια αλλά θυμάμαι πως ήταν αρκετά ! Εμείς τα δίναμε γραπτώς εσείς από ότι ξέρω για το αυτοκίνητο σε υπολογιστή !
FinalGod Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Εγώ όταν έδωσα το 2007 είχα 20 ερωτήσεις περισσότερες πολλαπλής επιλογής και είχα δικαίωμα για ένα λάθος.
Vazelos Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 που χάθηκες χοντρέ καιρό έχουμε να τα πούμε !! Και αυτό ακούστηκε πολύ πούστικο
FaCeLeSsPvP Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 sto diploma gia to 50cc nai einai akribos idies me ta test p kaneis asto amaxi dunno
Recommended Posts