Jump to content

Recommended Posts

Posted

Οχι βρε μαλακα διπλα διπλα ειναι αυτα.

Ε πού να ξέρω δε μένω Αθήνα ;o
Posted

Οχι βρε μαλακα διπλα διπλα ειναι αυτα.

Ε τότε άμα σε ζητήσουμε στα Σεπόλια θα σε ξέρουν, τι σκατά. Ολόκληρος Βαγενάς, όλη η περιφέρεια πρέπει αν σε ξέρει.
Posted

Πάντως αν παίξετε καμία μπουνιά τραβήξτε και βίντεο.

Ναι σαν εμάς είναι όλοι νομίζεις.
Posted

Καλά εμείς είμαστε γαμάτοι, αφήσαμε την κάμερα στο τέλειο σημείο.
Posted

Dei3e moy 1 video pou exeis pe3ei esy bounies kai oti 8es apo mena.

Ε τότε άμα σε ζητήσουμε στα Σεπόλια θα σε ξέρουν, τι σκατά. Ολόκληρος Βαγενάς, όλη η περιφέρεια πρέπει αν σε ξέρει.

DA FACKING FAMOUS!
Posted

Καλά εμείς είμαστε γαμάτοι, αφήσαμε την κάμερα στο τέλειο σημείο.

An yparxei tetoio video 8a valw signature gia 1mhna,oti eikona moy peite :D
Posted

An yparxei tetoio video 8a valw signature gia 1mhna,oti eikona moy peite :D

Έχει κατέβει εδώ και καιρό, υπήρχε το τοπικ και είχε 30 σελίδες με 2 φλώρους που έλεγαν ερχόμαστε να σας δείρουμε. Καλά χαμός είχε γίνει τότε, όλοι οι ανάπηροι μαζεμένοι. Εσύ πως το έχασες αυτό;
Posted

Έχει κατέβει εδώ και καιρό, υπήρχε το τοπικ και είχε 30 σελίδες με 2 φλώρους που έλεγαν ερχόμαστε να σας δείρουμε. Καλά χαμός είχε γίνει τότε, όλοι οι ανάπηροι μαζεμένοι. Εσύ πως το έχασες αυτό;

Ημουν και εγω στο Topic,δεν το ειχα χασει αλλα μου εδειξαν ενα Clip με μαυρους να πεζουν φαπες. Εισαι μαυρος?
Posted

Ημουν και εγω στο Topic,δεν το ειχα χασει αλλα μου εδειξαν ενα Clip με μαυρους να πεζουν φαπες. Εισαι μαυρος?

Ποιους μαύρους ρε μαλάκα τι λες, σίγουρα λες το ίδιο τόπικ;
Posted

Ποιους μαύρους ρε μαλάκα τι λες, σίγουρα λες το ίδιο τόπικ;

Ναι σου ρε,2αραπακια εδειχνε μπεσα.
Posted

Ναι σου ρε,2αραπακια εδειχνε μπεσα.

Μήπως λες εκείνο με τους 2 μαλάκες που έλεγαν ελάτε Ναύπλιο και δίναμε ότι να 'ναι διευθύνσεις; Αν ναι δεν είναι αυτό, αυτό είναι "καινούριο" σε σχέση με το άλλο και fake. Δεν ξέρω καν είχες μπει στο φόρουμ τότε ακόμα, ήταν πριν μπω gold. Ψάξε θα το βρεις πάντως, δεν έχει γίνει junk.
Posted

Μήπως λες εκείνο με τους 2 μαλάκες που έλεγαν ελάτε Ναύπλιο και δίναμε ότι να 'ναι διευθύνσεις; Αν ναι δεν είναι αυτό, αυτό είναι "καινούριο" σε σχέση με το άλλο και fake. Δεν ξέρω καν είχες μπει στο φόρουμ τότε ακόμα, ήταν πριν μπω gold. Ψάξε θα το βρεις πάντως, δεν έχει γίνει junk.

Ναι αυτο το Fake λεω, στο MXC ειμαι απο το 2007 ^_^