Smeagol Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 exw to eksis java code pou einai gia pvp title color kai pk name color http://pastebin.com/QzMYMCB8 kai tha ithela na antikatastisw to pk name color me pvp i na kanw delete to pk color name kai na addarw ton eksis kodika if (activeChar.getPvpKills()>= 100) { activeChar.getAppearance().setNameColor(99FFFF); } if (activeChar.getPvpKills()>= 500) { activeChar.getAppearance().setNameColor(0099FF); } if (activeChar.getPvpKills()>= 1000) { activeChar.getAppearance().setNameColor(FF00FF); } if (activeChar.getPvpKills()>= 5000) { activeChar.getAppearance().setNameColor(000000); } ty...
0 Smeagol Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 exw to eksis java code pou einai gia pvp title color kai pk name color http://pastebin.com/QzMYMCB8 kai tha ithela na antikatastisw to pk name color me pvp i na kanw delete to pk color name kai na addarw ton eksis kodika if (activeChar.getPvpKills()>= 100) { activeChar.getAppearance().setNameColor(99FFFF); } if (activeChar.getPvpKills()>= 500) { activeChar.getAppearance().setNameColor(0099FF); } if (activeChar.getPvpKills()>= 1000) { activeChar.getAppearance().setNameColor(FF00FF); } if (activeChar.getPvpKills()>= 5000) { activeChar.getAppearance().setNameColor(000000); } ty...
0 pirama Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 dld me liga logia thes na allaksis olo ton code poy exeis :P thes na ton kanis me 4lvl anti gia 10 poy einai kai na bgalis ta Pk?
0 pirama Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 dld me liga logia thes na allaksis olo ton code poy exeis :P thes na ton kanis me 4lvl anti gia 10 poy einai kai na bgalis ta Pk?
0 Smeagol Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 dld me liga logia thes na allaksis olo ton code poy exeis :P thes na ton kanis me 4lvl anti gia 10 poy einai kai na bgalis ta Pk? me to code p exw 1 prob to name alazei me pk egw thelw me pvp ama einai na kanw delete ollo to pk system p einai to name color kai na balw name color me pvp ;)
0 Smeagol Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 dld me liga logia thes na allaksis olo ton code poy exeis :P thes na ton kanis me 4lvl anti gia 10 poy einai kai na bgalis ta Pk? me to code p exw 1 prob to name alazei me pk egw thelw me pvp ama einai na kanw delete ollo to pk system p einai to name color kai na balw name color me pvp ;)
0 GsL Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 ma apo oti vlepw pvp leei vasika eimai asxetos apo codes alla ..
0 GsL Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 ma apo oti vlepw pvp leei vasika eimai asxetos apo codes alla ..
0 pirama Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 me to code p exw 1 prob to name alazei me pk egw thelw me pvp ama einai na kanw delete ollo to pk system p einai to name color kai na balw name color me pvp ;) theli anapodogirisma olos soy o code opoy leei Pk_name na to kanis Pk_title kai opoy PvP_title PvP_name kai afoy thes mono ta 4 lvl sbinis ta ypolipa
0 pirama Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 me to code p exw 1 prob to name alazei me pk egw thelw me pvp ama einai na kanw delete ollo to pk system p einai to name color kai na balw name color me pvp ;) theli anapodogirisma olos soy o code opoy leei Pk_name na to kanis Pk_title kai opoy PvP_title PvP_name kai afoy thes mono ta 4 lvl sbinis ta ypolipa
0 Smeagol Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 theli anapodogirisma olos soy o code opoy leei Pk_name na to kanis Pk_title kai opoy PvP_title PvP_name kai afoy thes mono ta 4 lvl sbinis ta ypolipa ma Den thelw pouthena na exw pk olla na bgenoune apo pvp -_-
0 Smeagol Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 theli anapodogirisma olos soy o code opoy leei Pk_name na to kanis Pk_title kai opoy PvP_title PvP_name kai afoy thes mono ta 4 lvl sbinis ta ypolipa ma Den thelw pouthena na exw pk olla na bgenoune apo pvp -_-
0 Smeagol Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 πραγματικά δεν κατάλαβα τι θες.. to ides to proto code ??? ama nai einai pk name color kai pvp title color kai thelw na gini to eksis pvp name color pvp title color
0 Smeagol Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 πραγματικά δεν κατάλαβα τι θες.. to ides to proto code ??? ama nai einai pk name color kai pvp title color kai thelw na gini to eksis pvp name color pvp title color
Question
Smeagol
exw to eksis java code pou einai gia pvp title color kai pk name color
http://pastebin.com/QzMYMCB8
kai tha ithela na antikatastisw to pk name color me pvp i na kanw delete to pk color name kai na addarw ton eksis kodika
ty...
25 answers to this question
Recommended Posts