Jump to content

Recommended Posts

Posted

Να σκάσεις και να πλαντάξεις κάφρε.

Ναι πριν του έριξες μάνα αλλά το έκανες edit κοτάρα.
Posted

Ναι πριν του έριξες μάνα αλλά το έκανες edit κοτάρα.

Smite rules don't apply in spam section. huhu Finito productions.

Posted

ευχαριστώ για τις απαντήσεις αν και με συνέλαβαν εκείνη την μέρα αλλα δεν μου είπαν τίποτα για δικαστήριο τέλος πάντων κλειδώστε το

Posted

Smite rules don't apply in spam section. huhu Finito productions.

Δε το πα για αυτό ρε απλά δε το άφησες να πέσει λίγο κλάμα :P

ευχαριστώ για τις απαντήσεις αν και με συνέλαβαν εκείνη την μέρα αλλα δεν μου είπαν τίποτα για δικαστήριο τέλος πάντων κλειδώστε το

Αν ήταν προσαγωγή δεν έχεις δικαστήριο, αν ήταν σύλληψη σίγουρα θα έχεις απλό.
Posted

Να σκάσεις και να πλαντάξεις κάφρε.

sw7yu299707.gif

Δε το πα για αυτό ρε απλά δε το άφησες να πέσει λίγο κλάμα :P

nai re 8a treksw na ton kanw report pou ebrise thn mana mou h 8a me kanei emo..
Posted

πλέον δεν έχεις καθαρό ποινικό μητρώο να ξέρεις,οπότε ξέχνα σχολές[στράτου,αστυνομίας και όλα τα συναφή] 
Posted

36i4mo.jpg

Αν είσαι εσύ αυτός στην εικόνα δεν χρειάζεται παιδάκι μ να ασχολούμαι μαζί σ και να σ κάνω και reply με χαζοχαρούμενα και καθυστερημένα είναι αμαρτία να ασχολείται κανείς και να τους κοροϊδεύει. Κρίμα στη μάνα π σ γένναγε και τίποτε άλλο.

Posted

πλέον δεν έχεις καθαρό ποινικό μητρώο να ξέρεις,οπότε ξέχνα σχολές[στράτου,αστυνομίας και όλα τα συναφή] 

για αυτό που μου είπες με συνέλαβαν έκαναν εξακρίβωση στοιχειων μου είπε για μητρώο στην αρχή,με είχαν στο κρατητήριο 1 ώρα,μετά με μου είπε ελπίζω να πάρεις ένα μάθημα και μετά με πήγε και σπίτι m μου είπε πως δεν θα μπει κάτι στο μητρώο μα την επομενη ξόφλησα αν και για δικαστήριο δεν το πιστεύω.....εδώ μου είπαν θα με έπαιρναν τηλέφωνο και δεν με πείραν ποτε ...