ProJecT Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Divna - I ti ne mojesh da me spresh ft. Miro, Krisko Quote
BonJovi® Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 [GR] Αν ο τραγουδιστής δεν ήταν κουνιστός, θα της είχε ανοίξει τα πόδια 10 φορές τουλάχιστον την ώρα.[/GR] Much better xD Quote
ProJecT Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 [GR] Αν ο τραγουδιστής δεν ήταν κουνιστός, θα της είχε ανοίξει τα πόδια 10 φορές τουλάχιστον την ώρα.[/GR] Much better xD Έλα ρε μαλάκα, τι μου στέλνεις τον αηδία. Ντροπή για το αντρικό φύλο είναι. Quote
BonJovi® Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Έλα ρε μαλάκα, τι μου στέλνεις τον αηδία. Ντροπή για το αντρικό φύλο είναι. Τον ξέρεις; χαχαχαχα αν και δεν μπορείς να το κατατάξεις σε αυτή την κατηγορία Quote
ProJecT Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Τον ξέρεις; χαχαχαχα αν και δεν μπορείς να το κατατάξεις σε αυτή την κατηγορία Ναι τον απαίσιο. Μου τον έδειξαν κάτι κορίτσια. Είναι ο πιο αηδιαστικός πούστης που έχω δει ποτέ. Quote
BonJovi® Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Ναι τον απαίσιο. Μου τον έδειξαν κάτι κορίτσια. Είναι ο πιο αηδιαστικός πούστης που έχω δει ποτέ. Και λίγα λες, εμένα ο ξάδερφος μου έχει ένα παιδί, φίλο, τον λένε Stelios Azhs και τον κοροϊδεύει, τον λέει Αζις χοπ χοπ ο θειος σου η πουσταρα Quote
Recommended Posts