League of ELO Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Βασίλη δεν κατέβηκες με καμία ομάδα ρε μαλάκα ; he is going to donate his account to my swag
Fortuna Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 Βασίλη δεν κατέβηκες με καμία ομάδα ρε μαλάκα ; Σιγά μην αλλάξω το ωράριό μου για να κατέβω σε ένα σάπιο τουρνουά ;p
League of ELO Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Σιγά μην αλλάξω το ωράριό μου για να κατέβω σε ένα σάπιο τουρνουά ;p Όχι ότι δεν σε θέλουμε στο team :PPPPPPPPPPPPPPP
Fortuna Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 Όχι ότι δεν σε θέλουμε στο team :PPPPPPPPPPPPPPP Λοιπόν, επειδή με νευρίασες τώρα. Από εδώ και πέρα θα κρατάω chat logs όπως κάνεις και εσύ. Οπότε care την επόμενη φορά που θα μου ζητήσεις να μπω στο team σου. kk ;
Vala Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Σιγά μην αλλάξω το ωράριό μου για να κατέβω σε ένα σάπιο τουρνουά ;p Το ωράριο σου είναι 00:00 με 12:00 ;
Fortuna Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 Το ωράριο σου είναι 00:00 με 12:00 ; Καμιά φορά τραβάω και μαλακία πριν πάω για ύπνο.
Vala Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Καμιά φορά τραβάω και μαλακία πριν πάω για ύπνο. Πώς αντέχεις ρε ;
Fortuna Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 Πώς αντέχεις ρε ; Eσείς πως αντέχετε; Έχει ζέστη πρωί, μεσημέρι και απόγευμα.
Vala Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Eσείς πως αντέχετε; Έχει ζέστη πρωί, μεσημέρι και απόγευμα. Δε το λέω έτσι, εννοώ είσαι τόσο πτώμα και μπορείς και τραβάς και μαλακία ;
Fortuna Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 Who won ? Σήμερα στις 20:00 παίζονται οι προημιτελικοί. Τα ζευγάρια έχουν ως εξής: TyL - MGF RX - NoVa G5 - penta RisC - SWAG Πιστεύω ο τελικός θα είναι TyL vs SWAG με νικητές τους TyL.
Reptant_ Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Σήμερα στις 20:00 παίζονται οι προημιτελικοί. Τα ζευγάρια έχουν ως εξής: TyL - MGF RX - NoVa G5 - penta RisC - SWAG Πιστεύω ο τελικός θα είναι TyL vs SWAG με νικητές τους TyL. oi TYL παιζουν και go4lol σημερα αποτι βλεπω
Recommended Posts