Eurunomos Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 Πάρτε και γλωσσολογία. Kai istoria... Ta panta exoume, re file... To epomeno mou arthro tha einai kai theologiko kai istoriko...
Xplicit7 Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 Kai istoria... Ta panta exoume, re file... To epomeno mou arthro tha einai kai theologiko kai istoriko... Ωραίος.
Eurunomos Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 "Η αλήθεια είναι ότι ο Ευρύνομος είναι πολύ απολαυστικός όταν δεν μπλέκει την θεολογία την ιστορία την λεξιπλασία και όλα αυτά που γράφει με τις διαστροφές του για παιδοφιλίες δολοφονίες ανθρωποθυσίες και τέτοια." To grapse kapoios apo do auto?
Xplicit7 Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 "Η αλήθεια είναι ότι ο Ευρύνομος είναι πολύ απολαυστικός όταν δεν μπλέκει την θεολογία την ιστορία την λεξιπλασία και όλα αυτά που γράφει με τις διαστροφές του για παιδοφιλίες δολοφονίες ανθρωποθυσίες και τέτοια." To grapse kapoios apo do auto? Δε νομίζω.
Eurunomos Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 Δε νομίζω. Gia na doume, tha me afisoun na anartiso edo to epomeno istoriko / theologiko arthro mou...
BonJovi® Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 Univers before promotion posts: 500-1000 Universe after promotion posts:2000-2500 Nicolas before promotion posts: 1500-2000 Nicolas after promotion posts: 2800 Necromayhem before promotion posts: 3000-3500 Necromayhem after promotion posts: 4200 What if you make us all gold members! Ρε παλικάρι αφού με την Αγγλική δεν το έχεις γιατί συνεχίζεις να γράφεις σε αυτήν; Α και by the way τα post ανεβαίνουν κατακόρυφα γιατί "Locked", "Locked", "Locked". "spam, locked", "dekarmed" κτλπ. Αλλά είσαι τόσο άσχετος που δεν πρόκειται να γίνεις gold ποτέ @Nicolas Τρέλα πουλάει ρε #not :P
Xplicit7 Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 Ρε παλικάρι αφού με την Αγγλική δεν το έχεις γιατί συνεχίζεις να γράφεις σε αυτήν; Α και by the way τα post ανεβαίνουν κατακόρυφα γιατί "Locked", "Locked", "Locked". "spam, locked", "dekarmed" κτλπ. Αλλά είσαι τόσο άσχετος που δεν πρόκειται να γίνεις gold ποτέ @Nicolas Τρέλα πουλάει ρε #not :P ΚΑΝΤΕ ΜΕ DEMODE ΡΕ!
BonJovi® Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 ΚΑΝΤΕ ΜΕ DEMODE ΡΕ! Άντε γεια ρε! Demoded χαχα επικό τέλος!
Nicolás™ Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 Ρε παλικάρι αφού με την Αγγλική δεν το έχεις γιατί συνεχίζεις να γράφεις σε αυτήν; Α και by the way τα post ανεβαίνουν κατακόρυφα γιατί "Locked", "Locked", "Locked". "spam, locked", "dekarmed" κτλπ. Αλλά είσαι τόσο άσχετος που δεν πρόκειται να γίνεις gold ποτέ @Nicolas Τρέλα πουλάει ρε #not :P Πλεον δεν ισχυει, απ' οταν μπηκα κιτρινος το πολυ να ανεβηκα 50 post.
Xplicit7 Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 (edited) Καλά εγώ ούτε 1κ ποστ δεν έχω πάρει, με 3700 είχα μπει και έχω 4280 τώρα και άσε τον βλάκα να κουρεύεται λέγοντας μαλακίες. Edited December 26, 2013 by Necromayhem
GOld3x Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 Ρε παλικάρι αφού με την Αγγλική δεν το έχεις γιατί συνεχίζεις να γράφεις σε αυτήν; Α και by the way τα post ανεβαίνουν κατακόρυφα γιατί "Locked", "Locked", "Locked". "spam, locked", "dekarmed" κτλπ. Αλλά είσαι τόσο άσχετος που δεν πρόκειται να γίνεις gold ποτέ @Nicolas Τρέλα πουλάει ρε #not :P σιγα προφεσορ αραξε.... 'Η μπορεις απλα να κανεις lock χωρις να το γραφεις .... λελ O0
GOld3x Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 Καλά εγώ ούτε 1κ ποστ δεν έχω πάρει, με 3700 είχα μπει και έχω 4280 τώρα και άσε τον βλάκα να κουρεύεται λέγοντας μαλακίες. τραβα κανε κανα λοκ να μαζεψεις ποστ σκυλε!!
Xplicit7 Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 σιγα προφεσορ αραξε.... 'Η μπορεις απλα να κανεις lock χωρις να το γραφεις .... λελ O0 Όχι δεν μπορείς να κάνεις lock χωρίς να το γράφεις γιατί πρέπει να λες και για ποιο λόγο έγινε lock.
Recommended Posts