Dask Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Μου έσβησε το karma log o maxtor, καλά άλλη δουλειά δεν έχετε;
Maxtor Posted August 3, 2013 Author Posted August 3, 2013 Είπα ότι ο ζακε γαμιέται, μου έκανε δεκαρμα και έστειλε και πμ στον μαξτορ και μ'έκανε κι αυτός. Γιατί μόνος του δεν παίζει να το είδε, πόσες φορές κάνει dekarma o maxtor ψάχνοντας τo spam section; Προχθές που έβριζα 40 σελίδες δεν συγκινήθηκε κανείς απ'τους 2 :D egw sigkinithika. o cobra den eprepe na faei ban alla esi
Dask Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 egw sigkinithika. o cobra den eprepe na faei ban alla esi Χάρη μου έκανες, και τι μου λες για τον cobra; Εγώ τι σχέση έχω με τον καραγκιόζη; Με άλλα άτομα μάλωνε σε 30 σελίδες τοπικ.
FinalGod Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 egw sigkinithika. o cobra den eprepe na faei ban alla esi μαξτορα ο δασκ είχε -2 και τον κάνατε δεκαρμα εσύ και ο ζακε για τον ίδιο λόγο. Εγώ του έκανα Φιξ το ένα αλλά πάλι -4 τον πηγές.λελ.
Dask Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Έλα μωρέ μαλάκα σου έστειλε πμ ο ζακε με το reply και έτρεξες αμέσως
Dask Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Κανονικά αυτό το double smite ήταν abuse, την επόμενη θα φάτε -1 και οι 2.
Invis™ Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 egw sigkinithika. o cobra den eprepe na faei ban alla esi Ναι οκ,αυτός 3 μέρες έφαγε και έκανε 2 φορές abuse,εγώ έφαγα περμα. Πες μου ότι έχει παράπονα κ όλας. most stories pls
Dask Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Κάνε με global να σου καθαρίσω το forum, σε μισή ώρα θα στο έχω έτοιμο. Μετά κάνε με VIP πάλι. Λεφτά δεν θέλω, κράτα τα να πιεις μια μπύρα.
FinalGod Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Κάνε με global να σου καθαρίσω το forum, σε μισή ώρα θα στο έχω έτοιμο. Μετά κάνε με VIP πάλι. Λεφτά δεν θέλω, κράτα τα να πιεις μια μπύρα. Ούτε ένα καλό λόγο για μένα παλιομουνοπανο.
Dask Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Και κανονίστε με τις μαλακίες που κάνετε με το ddos, θα σας φέρω το ηλεκτρονικό έγκλημα.
Invis™ Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Και κανονίστε με τις μαλακίες που κάνετε με το ddos, θα σας φέρω το ηλεκτρονικό έγκλημα. Σπόντα
Dask Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Για τον ζακε και τον νεβερμαν το είπα όταν βαρούσαν πριν κάτι μήνες.
Recommended Posts