Destorion Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 ksereis pio eine to periergo? eime active toso kairo kai tu fanike periergo to diko mu post count! o ninj4styl3 mesa se 1 i 2 meres ton eida apo 200 to poli post eine twra 400+ kai exei k +1 trade count (pu egw pu ekana request gia to trade mu me tin Aurora gia to account pu tis pulisa dn egine pote accept k egine mia mera meta enw o maxtor itan sinexeia on) kai exei k 1 karma me 3 meres active (gt prin dn itan k toso active) kai mono 1 i 2 shares.. kai meta sas fenome egw periergos! Dat is answer 8)
Fanky Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 ksereis pio eine to periergo? eime active toso kairo kai tu fanike periergo to diko mu post count! o ninj4styl3 mesa se 1 i 2 meres ton eida apo 200 to poli post eine twra 400+ kai exei k +1 trade count (pu egw pu ekana request gia to trade mu me tin Aurora gia to account pu tis pulisa dn egine pote accept k egine mia mera meta enw o maxtor itan sinexeia on) kai exei k 1 karma me 3 meres active (gt prin dn itan k toso active) kai mono 1 i 2 shares.. kai meta sas fenome egw periergos! :D :D
Destorion Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 :D :D ::) έχει και ένα δίκαιο εδώ που τα λέμε :LOL: :happyforever:
Heiko Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Δεν αξίζει καν να ανοίξω τέτοια συζήτηση μαζί σας :D mazi mas?..
Fanky Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 mazi mas?.. Ναι,γιατί δεν μπορείτε να καταλάβετε τίποτα,παρα μόνο αυτό που θέλετε. ksereis pio eine to periergo? eime active toso kairo kai tu fanike periergo to diko mu post count! o ninj4styl3 mesa se 1 i 2 meres ton eida apo 200 to poli post eine twra 400+ kai exei k +1 trade count (pu egw pu ekana request gia to trade mu me tin Aurora gia to account pu tis pulisa dn egine pote accept k egine mia mera meta enw o maxtor itan sinexeia on) kai exei k 1 karma me 3 meres active (gt prin dn itan k toso active) kai mono 1 i 2 shares.. kai meta sas fenome egw periergos! αυτό μου λέει πολλα :D
Heiko Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Ναι,γιατί δεν μπορείτε να καταλάβετε τίποτα,παρα μόνο αυτό που θέλετε.αυτό μου λέει πολλα :D ti su leei as pume?
Fanky Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 ti su leei as pume? Να αυτό σου λέω,δεν καταλαβαίνεις ούτε εσύ ο ίδιος τι πίπες λες :D
Heiko Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Να αυτό σου λέω,δεν καταλαβαίνεις ούτε εσύ ο ίδιος τι πίπες λες :D den katalavenw ti pipes lew? katarxas dn lew pipes ;) k an su fenonte pipes apla prosperna oti leme eine toso aplo!
Fanky Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 den katalavenw ti pipes lew? katarxas dn lew pipes ;) k an su fenonte pipes apla prosperna oti leme eine toso aplo! Κάποια στιγμή θα καταλάβεις και εσύ :)
Heiko Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 ela to termatizei opou nanai ti termatizw akrivws? ;) Κάποια στιγμή θα καταλάβεις και εσύ :) gia na dume ti tha dume :)
Recommended Posts