Jump to content

Official Spam Topic ☂

Maxtor

Recommended Posts

Vu à la

• Μου έσκασε το λάστιχο του smart. Το τσίμπησε κουνούπι.
  • Ξυπνάς έτοιμος για μια δημιουργική μέρα, φτιάχνεις καφέ, checkάρεις mail, facebook, instagram, twitter. Βράδιασε. Κι αύριο μέρα είναι.
  • Βάσει στατιστικών, οι άντρες προτιμούν να κάνουν σεξ τις ημέρες που αρχίζουν από Τ: Την Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Την Πέμπτη, Την Παρασκευή, Το Σάββατο, Την Κυριακή!
  • Βρίζει η άλλη στο facebook.. $#@*&¢. Μάλλον θα του είπε "Άντε ρε δολάριο, δίεση, μυαλό παπάκι, θα δεις αστεράκια και είσαι για ένα cent".
  • Οι γυναίκες κλαίνε για δύο λόγους. Ο ένας είναι για το κρεμμύδι, τον άλλον δεν τον ξέρει!
  • Έρχεται τουρίστας και μου λέει "чсявиощъеъш". Του λέω "Ρε φιλαράκι, σε έβρισα γαμώ το σπίτι σου;"
  • Βγάζει η άλλη μια sexy φωτογραφία και γράφει "Μόλις την τράβηξα". Σχολιάζω από κάτω "Κι εγώ."
  • Εσείς που χτυπάτε τα καρπούζια πριν τα πάρετε, να παίζετε και μπεγλέρι με τα κεράσια
  • Η μάνα είναι το άτομο που σε αγαπάει περισσότερο απ’τον καθένα, μέχρι να χάσεις ένα τάπερ.
  • Σήμερα η θάλασσα είναι λάδι. Κλασικά έχουν έρθει 2-3 τύποι φέτες. Αν είχαμε κ μια αγγουροντομάτα με λίγο κρεμμύδι, έτοιμη η χωριάτικη.
  • Το Galaxy S4 βλέπεις φωτογραφία το smartάκι σε πραγματικό μέγεθος.
  • Ρε συ, κοίτα βρέχει κατσίκια. Καταιγίδια.
  • Στο γυμναστήριο. Τι μυρίζει έτσι; Τον βλέπεις αυτόν που τρέχει στον διάδρομο; Ναι. Έκαψε την πίτσα που έφαγε χθες.
  • Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο Σάκης δε λέει ούτε καλημέρα χωρίς autocue.
  • Από έντεχνο λέει η άλλη ακούει Παντελίδη. Λογικά από λογοτεχνία θα διαβάζει τα φυλλάδια του LIDL.
  • Θα βγούμε το βράδυ; Ναι, αλλά δεν είμαι για πολλά.. 1-2 φωτογραφίες.
  • Αυτό που βλέπεις ζευγαράκι μες την θάλασσα, βγαίνει πρώτα η γυναίκα κι ο άντρας παλεύει να ξεκαυλώσει.
  • Με 4,50 ευρώ τον καφέ λογικά τον φτιάχνει ο ίδιος ο Φρέντος Καπουτσίνος.
  • Μετά από 5ωρη συζήτηση γυναικών στο τηλέφωνο. "Φιλενάδα σε κλείνω,θα τα πούμε αναλυτικά από κοντά."
  • 2 πράγματα αλλάζουν τον άνθρωπο με τεράστια ταχύτητα: το χρήμα και η καψούρα.
  • Χάλασε η τηλεόραση και ανακάλυψα ενα καινούριο δωμάτιο στο σπίτι.
  • Γράφει η άλλη ολόκληρο άρθρο για το πώς θα κρατήσεις έναν άντρα... ΠΙΠΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ, ΠΙΠΑ!
  • Έχω σκοτώσει 37 κουνούπια ως τώρα και level δεν ανέβηκα.
  • Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι "ο βασιλιάς της σκόνης" έχει γραφτεί για το αμάξι μου.
  • Βία είναι να με δείτε γυμνό να χορεύω Macharena.
  • Ρε μην ρουφάτε τις κοιλιές σας,θα αδυνατίσουμε και δεν θα μας πιστεύουν.
  • Ιδανική βραδιά για νυχτερινό μπάνιο απόψε..Πάω να ανάψω θερμοσίφωνα.
  • Εγώ αργώ για πτυχίο για να με καμαρώσουν στην ορκωμοσία και τα παιδιά μου.
  • Μπορεί να είσαι ο καλύτερος/η στα αγγλικά αλλά το "20 years" το διαβάζεις "είκοσι years".
  • Ο μόνος τρόπος να κάνω six pack είναι να βάλω να παίξουν στην σειρά 3 τραγούδια του 2PAC.
  • Φαντάσου ο DJ πριν από κάθε τραγούδι να έβαζε διαφήμιση, όπως στο Youtube.
  • Πίσω από έναν δυνατό βήχα, κρύβεται μια μικρή κλανίτσα.
  • Θα πάρω μια σακούλα γεμάτη αντηλιακά και θα πηγαίνω από beach bar σε beach bar να πουλάω προστασία.
  • Οι νυχτερίδες όταν ντροπιάζονται θέλουν να ανοίξει το ταβάνι να τις καταπιεί.
  • Ανέβασε κάποιος φωτογραφία χωρίς φεγγάρι και τον καλέσανε απ'τα κεντρικά του instagram να του ζητήσουν τον λόγο.
  • Φήμες λένε ότι τις σειρήνες στα ασθενοφόρα θα τις αντικαταστήσει η τσιρίδα του Άδωνι..
  • Τι γαμάτοι οι παντρεμένοι φίλοι μου στο fb που πατάνε like στο άρθρο για να δούνε το “Ατύχημα η Lopez, δες τη ρώγα της”.
  • Γράφει η άλλη "Τι στον π@ύτσο θα φάω;" Και σχολιάζω: "Καλά το πας!". Κλασσικά, με διέγραψε!
  • Kαι στην τελική άμα θέλετε ισότητα. Να κυκλοφορείτε τόπλες.
  • Τα βλέπεις, μέχρι η Τζούλια παντρεύτηκε, εσύ; Μάνα τον άλλο μήνα γυρίζω τσόντα, υπομονή.
  • Ψάχνω ωραία γειτόνισσα να χτυπήσω για ζάχαρη,4 χρόνια σκέτο τον πίνω!
  • Χαμογελάστε ρε. Αύριο μπορεί να σας πέσει το μπροστινό δόντι.
  • Δεν είναι ότι κάνει πολύ ζέστη. Απλά άμα ανάψω το τζάκι, θα δροσίσει.
  • Όχι σκουπίδια. Όχι πλαστικά. Όχι χοντρές με brazil σε θάλασσες και ακτές.

Έλα φτάνει για σήμερα. Έχουμε κι άλλες μέρες για να σας βασανίζω. :happyforever:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...