ExTrEmEDwarf Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 άμα με δείτε πουθενά στείλτε μου το βίντεο να με δω :ed:
UBER HAXOR Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Νοίκιασα και το διπλανό, αν θέλετε έχω χώρο. XAXAAXXAAXXA άμα με δείτε πουθενά στείλτε μου το βίντεο να με δω :ed: :gtfo:
WeirdSituation Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 άμα με δείτε πουθενά στείλτε μου το βίντεο να με δω :ed: δεν θα είναι βίντεο, θα είναι κατηγορία :bitchpff:
Dask Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 άμα με δείτε πουθενά στείλτε μου το βίντεο να με δω :ed: Σοβαρά τώρα μιας και είπες πως δεν έχεις δουλειά, γιατί δεν κάνεις το ζιγκολό; Βάλε αγγελία βασικά.
ExTrEmEDwarf Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Είσαι άρχοντας ρε μαλάκα :epicwin: άμα βρείς κοπέλα και οι δικοί της λένε στην κόρη τους πως σου έχουν εμπιστοσύνη τότε θα καταλάβεις το συναίσθημα :3
ExTrEmEDwarf Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Σοβαρά τώρα μιας και είπες πως δεν έχεις δουλειά, γιατί δεν κάνεις το ζιγκολό; Βάλε αγγελία βασικά. σιγά μην κάθομαι να κάνω το helicopter dick στις γριές τα πουρό :ed:
WeirdSituation Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Σοβαρά τώρα μιας και είπες πως δεν έχεις δουλειά, γιατί δεν κάνεις το ζιγκολό; Βάλε αγγελία βασικά. δεν μπορεί να βάλει αγγελία, η προυπηρεσία δεν θα χωράει ούτε σε βιβλίο :ed:
ExTrEmEDwarf Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 εντωμεταξύ βγάζετε παραέξω αυτά που λέμε στο maxbastards και θα παρεξηγήσουν αλλά στα παπάρια μου, ας τους δώσουμε λίγο φως στο mxc και activity για να λένε πως υπάρχει gost
Dask Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 σιγά μην κάθομαι να κάνω το helicopter dick στις γριές τα πουρό :ed: Ρε μαλάκα βάλε ένα όριο στα 40, και με φωτογραφία.
ExTrEmEDwarf Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Ρε μαλάκα βάλε ένα όριο στα 40, και με φωτογραφία. χαχαχαχα
WeirdSituation Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 εντωμεταξύ βγάζετε παραέξω αυτά που λέμε στο maxbastards και θα παρεξηγήσουν αλλά στα παπάρια μου, ας τους δώσουμε λίγο φως στο mxc και activity για να λένε πως υπάρχει gost εγώ μιλάω με γρίφους οπότε δεν με πιάνουν :3
Dask Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 άμα βρείς κοπέλα και οι δικοί της λένε στην κόρη τους πως σου έχουν εμπιστοσύνη τότε θα καταλάβεις το συναίσθημα :3 Είναι μέχρι να της κάνεις τα τρίδυμα, θα δεις μετά πως η εμπιστοσύνη θα γεμίσει μία δίκανη καραμπίνα.
ExTrEmEDwarf Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 ο noble θα διαβάζει αυτά που λέμε και θα τραβάει τα μαλλιά του τώρα "μα εγώ για ένα duo lol έψαχνα εδώ μέσα και βρήκα μπουρδέλο"
ExTrEmEDwarf Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Είναι μέχρι να της κάνεις τα τρίδυμα, θα δεις μετά πως η εμπιστοσύνη θα γεμίσει μία δίκανη καραμπίνα. οικογένεια και παιδιά μετά τα 30, να το ξες.
Recommended Posts