Jump to content

Recommended Posts

Posted

Oreo onoma o dask Gamo_tIN_MANA_MOU

Για να καταλάβετε ποια μουλοσπέρματα κάνουν κουμάντο ουσιαστικά.
Posted

eida to new name tou Dask kai eftisa ton kafe stin o8oni

Σιγουρα ήταν καφες?

Posted

Για να καταλάβετε ποια μουλοσπέρματα κάνουν κουμάντο ουσιαστικά.

o maxtor dn einai o monos me rename access?

Posted

Mpwris na skeutese oti vlakia thes. den.

Ναι ο Maxtor έτσι λέει δε τον κάνω rename να τον γελοιοποιήσω, άντε μαλακισμένο μη σε ξεφουσκώσω.
Posted

Ναι ο Maxtor έτσι λέει δε τον κάνω rename να τον γελοιοποιήσω, άντε μαλακισμένο μη σε ξεφουσκώσω.

3es kt? oti kai na les ksereis pou ta grafw. Opote tsampa kathese kai asxolise mazi m.

Posted

o maxtor dn einai o monos me rename access?

Ναι μωρέ τον απείλησε πάλι ότι έχει booter και τον έκανε και rename.
Posted

XAXAXAXAXA

Posted

3es kt? oti kai na les ksereis pou ta grafw. Opote tsampa kathese kai asxolise mazi m.

Δεν ασχολούμαι μαζί σου, εγώ τα γεγονότα λέω και μη το παίζεις χαζός.
Posted

Να τον απειλησω και εγω με το botnet που εχω στημενο στο γραφειο μου, μηπως και τον ξαναονομασει?

Posted

Δεν ασχολούμαι μαζί σου, εγώ τα γεγονότα λέω και μη το παίζεις χαζός.

den to pezw xazos esu eisai xazos. kai dn kseris ti les. Den Se afora to ti milaw egw ton maxtor.

mou evrise tin mana o dask, kai efage ban gia panta. tou alaksa kai to name.

mpwris na les twra oti thes.

Posted

den to pezw xazos esu eisai xazos. kai dn kseris ti les. Den Se afora to ti milaw egw ton maxtor.

Δε με αφορά όσο δεν κάνετε τέτοιες πουστιές, θα μπορούσε απλά να του κάνει ban αν όντως θίχτηκες τόσο πολύ.Δε σε έβλεπα το ίδιο ευαισθητούλη όταν έβγαινες και έκανες topic και έλεγες bb maxsisters κλπ.
Posted

Δε με αφορά όσο δεν κάνετε τέτοιες πουστιές, θα μπορούσε απλά να του κάνει ban αν όντως θίχτηκες τόσο πολύ.Δε σε έβλεπα το ίδιο ευαισθητούλη όταν έβγαινες και έκανες topic και έλεγες bb maxsisters κλπ.

me vlepis na asxoloume katholou? oxi mpeno vlepw 2-3 pragmata kai vgenw. pou kolas?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...