Destorion Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Τον χειμώνα παίζει να κατέβω.. Έχω συγγενείς Ηράκλειο οπότε σου έφεξε πάλι κουφαλίτσα 8)
FinalGod Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Πω γαμώ με αεροπλάνο θα έρθεις ρε μινάρα; Κάθε 1 ώρα έχει πτήση πού θα ξέρω με ποια έρχεσαι γαμώ; Δεν θα ξέρεις.Θα σε βρω εγώ όμως έχω το τηλ από τον φανκυ. Την πουτσισες
Destorion Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Υπάρχει ένα φόρουμ που είναι τελείως copy-paste! σαν το MaxCheaters!!!!! 8)
Destorion Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Link Το έγραψα πριν αλλά επειδή ο maxtor έβαλε text filter δεν το παίρνει γαμώτο.
Xplicit7 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Δεν θα ξέρεις.Θα σε βρω εγώ όμως έχω το τηλ από τον φανκυ. Την πουτσισες Δε του το χω δώσει ;o
Vampirenios Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Weird,Nikoloudos Αν έκανα τσιγαράκι πριν ποσταρο θα είχαμε θέματα of Justice, Freedom κτλ. Μετακόμισα Αγγλία, δεν με άκουγε κανένας....και έτσι έφυγα μακριά, δεν άντεχα στους επαναστάτες του καναπέ...
SirLionheart Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Μετακόμισα Αγγλία, δεν με άκουγε κανένας. Και έτσι έφυγα μακριά, δεν άντεχα στους επαναστάτες του καναπέ...Άχου το.
Xplicit7 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Weird,Nikoloudos Αν έκανα τσιγαράκι πριν ποσταρο θα είχαμε θέματα of Justice, Freedom κτλ. Μετακόμισα Αγγλία, δεν με άκουγε κανένας....και έτσι έφυγα μακριά, δεν άντεχα στους επαναστάτες του καναπέ... Ένα δάκρυ κύλησε, πάγωσε και έπεσε στο χώμα.
Recommended Posts