ExTrEmEDwarf Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 μεγαλο καρκινωμα οι φιλες οι κολλητες κ ολα τα συναφη . Η κολλητή της που μένουνε κοντά μου έχει αδυναμία, κάτι δήθεν φίλες που είναι όλες αντροχωρίστρες είναι που θα φάνε παναγία άμα τις δω μπροστά μου. Το θέμα είναι πως της βάζουν λόγια και τα πιστεύει, τις λένε μαλακίες και μπαίνει σε σκέψεις και δεν μου λέει τίποτα εμένα, τα μαθαίνω πάντα απο τρίτους ή απο την κολλητή της και δεν της λέω τίποτα, περιμένω να δω αν θα μου πει αυτή χωρίς να την ρωτήσω κάτι
ExTrEmEDwarf Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 ΔΕΣ EKANE LIKE ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ το χριστό σου ρε :/ α το κάνεις πόλεμο στο φβ; θα σε δώσω εγώ τραγούδια να βάλεις
Fanky Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 α το κάνεις πόλεμο στο φβ; θα σε δώσω εγώ τραγούδια να βάλεις όχι καμία σχέση,απλά έτυχε να το ανεβάσω πριν κάτι ώρες..
FighterBoss Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 εγώ θα πάρω σκύλο και θα ζήσω μαζί του. μπακούρι !
ExTrEmEDwarf Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 ed έχεις περάσει καμια παρόμοια φάση; Έχω περάσει χειρότερα αλλά άσε, άμα αρχίσω να γράφω θα βγεί βιβλίο έχω μάθει όμως να χαμογελάω σε οποιαδήποτε κατάσταση και να ζω στο έπακρον χωρίς όρια
Fanky Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 μεγάλη μαλακία να δείνεις τα πάντα,και να τελειώνει έτσι.. πες μωρη καριόλα την αλήθεια,τι θα χάσεις;γιατι να πεις ψέματα;
floros16 Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 pw re..meta apo 2 mines p arxisa na th 3epernaw vlepw esas me auta p lete kai thimame... :/
Fanky Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 έχω μάθει όμως να χαμογελάω σε οποιαδήποτε κατάσταση πως μπορείς ρε μλκ; μάθε μου :/
Fanky Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 γιατί ρε μλκ φβ; τι μου θύμισες.. είχαμε πάει να δούμε το impossible,village. -_-
ExTrEmEDwarf Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 μεγάλη μαλακία να δείνεις τα πάντα,και να τελειώνει έτσι.. πες μωρη καριόλα την αλήθεια,τι θα χάσεις;γιατι να πεις ψέματα; άκου το προσεχτικά
Recommended Posts