MiraDBZ Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 155 Guests, 101 Users Έχει το μχβ σου πάνω από 10? Η διαφορά είναι ότι το mxb το έχουμε για μας και ποτέ δεν προσπαθήσαμε να μαζέψουμε κόσμο. Αν θέλαμε το γεμίζαμε με βλακαμάδες σαν κι σένα και μετά να πετάγαμε αριθμούς.
ExTrEmEDwarf Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 155 Guests, 101 Users Έχει το μχβ σου πάνω από 10? Για κάποιο συγκεκριμένο λόγο τα registarations τα έχω κλειστά, έχω μόνο επιλεγμένα μέλη μέσα και πριν βάλω άλλους ρωτάω το community άμα τον θέλουν. Άμα μπει και γράφει μαλακίες τότε έφυγε delete account. Είμαστε επιλεγμένο community, και έχει περισσότερο activity απο αυτά τα τόσα άτομα που λες. Οι 155 guests που βλέπεις είναι metadata, google search engines κτλπ. ένας αριθμός είναι. Και εγώ είχα 300+ guests κάθε μέρα με 0 διαφήμιση. Επίσης απο τους 101 χρήστες που βλέπεις online πόσοι είναι active; Εγώ έχω 20 άτομα active και οι 20 ποστάρουν κάθε μέρα. beat that
JaharakaL Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Για κάποιο συγκεκριμένο λόγο τα registarations τα έχω κλειστά, έχω μόνο επιλεγμένα μέλη μέσα και πριν βάλω άλλους ρωτάω το community άμα τον θέλουν. Άμα μπει και γράφει μαλακίες τότε έφυγε delete account. Είμαστε επιλεγμένο community, και έχει περισσότερο activity απο αυτά τα τόσα άτομα που λες. Οι 155 guests που βλέπεις είναι metadata, google search engines κτλπ. ένας αριθμός είναι. Και εγώ είχα 300+ guests κάθε μέρα με 0 διαφήμιση. Επίσης απο τους 101 χρήστες που βλέπεις online πόσοι είναι active; Εγώ έχω 20 άτομα active και οι 20 ποστάρουν κάθε μέρα. beat that Είμαι το νέο αίμα.Πότε θα ανοίξει ξέρεις?
ExTrEmEDwarf Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Είμαι το νέο αίμα.Πότε θα ανοίξει ξέρεις? σε λιγότερο απο 1 ώρα θα είναι έτοιμο είπε
ExTrEmEDwarf Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Wrea mera exw gene8lia :/ Έτσι καταθλιπτικός και λυπημένος θα πας μπροστά. Δες την μέρα έξω, βγες και πιες μια μπύρα με τα φιλαράκια σου. Γίνε ρεζίλι. Μία γαμημένη ζωή την έχεις :)
JaharakaL Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 σε λιγότερο απο 1 ώρα θα είναι έτοιμο είπε Εκεί είναι πιο ωραία στο mxc δεν έχει τίποτα.
Dask Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 155 Guests, 101 Users Έχει το μχβ σου πάνω από 10? Αυτό δεν είναι activity. Το να μπαίνουν σαν guests 100 άτομα και να κοιτάνε l2 topics από το 2008 δεν μου λέει κάτι.
MixHarder Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Έτσι καταθλιπτικός και λυπημένος θα πας μπροστά. Δες την μέρα έξω, βγες και πιες μια μπύρα με τα φιλαράκια σου. Γίνε ρεζίλι. Μία γαμημένη ζωή την έχεις :) Den einai mono auto shmera eghne h khdia ths manas mou! genika dhskolh mera
ExTrEmEDwarf Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Den einai mono auto shmeraeghne h khdia ths manas mou! genika dhskolh mera Την λογοκρισία να την προσέχεις εδώ μέσα γιατί όλα καταγράφονται Και μίλα όμορφα για την μάνα σου, δεν χρειάζεται να το γράφεις εδώ μέσα. Συγγχώρεση απο τα μέλη του mxc δεν θα βρείς, μόνο λογομαχίες
ExTrEmEDwarf Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 ωραία αυτά τα errors που περιμένεις 20 λεπτά για να βγει το error page και μετά πρέπει να το ξαναποστάρεις
JaharakaL Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Έπρεπε είχα γίνει member στο mxc το 2008,αλλά εγώ ο μαλάκας έμπενα ως guest.
MixHarder Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Την λογοκρισία να την προσέχεις εδώ μέσα γιατί όλα καταγράφονται Και μίλα όμορφα για την μάνα σου, δεν χρειάζεται να το γράφεις εδώ μέσα. Συγγχώρεση απο τα μέλη του mxc δεν θα βρείς, μόνο λογομαχίες Nai ok to egrapsa kapios viastika to 3erw gi auto to dior8osa! oxi aplos sou lew den 8elo tipota aplos to eipa gia na di3w oti den einai toso eukola opos to eipes to na vghs e3w mia tetia mera.
Matthew Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Η διαφορά είναι ότι το mxb το έχουμε για μας και ποτέ δεν προσπαθήσαμε να μαζέψουμε κόσμο. Αν θέλαμε το γεμίζαμε με βλακαμάδες σαν κι σένα και μετά να πετάγαμε αριθμούς. umadbro
Recommended Posts