Jump to content

Recommended Posts

Posted

Guys Psaxnw g server x4000-99999999999999999999999999999 ;D

custom items p s kanoun overpower ;) (me ligo farming) k gyrw sta 200+++++ atoma...Xwris Overpwered Donators Ty

Valte k link an ginete k ty a lot :)

Posted

custom items p s kanoun overpower ;) (me ligo farming) k gyrw sta 200+++++ atoma...Xwris Overpwered Donators Ty

Valte k link an ginete k ty a lot :)

se auta ta rates pu 8es de ginetai o server na mhn exei donates! poio to nohma na shkwsei o allos server na paizeis esu tsaba an de valei donates na parei k kana eurw? to na sthseis ena server exei k kapoio kostos den einai hobby

Posted

an dn se endiaferon t xrhmata mporeis n kaneis tn server p hpa....alla etsi k allios eipa n mn hparxoun overpower donators....na einai san enan normal player me full + items........k mporeis n kaneis k tn server auton telieos tsampa egw apla dn dia8etw tn ypologisth g n to kanw

Posted

Το Να Κάνεις Έναν Server Είναι 5 Λεπτά Υπόθεση....

den einai 5 lepta upo8esh .. an 8es na kaneis ena sovaro server opws autos pu psaxnei to palikari 8es k xrono k sigoura kalo mhxanhma k polu kalh grammh h opoia kostizei.. gia server me kosmo ennow oxi gia java server pu ftiaxneis se 5 lepta tiga sta bugs gia na paikseis me 10 filous

Posted

custom items p s kanoun overpower ;) (me ligo farming)

3ereis pollous tetoious sovarous servers sorrybaby???

anyway o l2pride ke o fgames

o fgames exei buggs alla exei polli kosmo on sinexeia

ke den iparxoune donators oloi oi pextes exoune +25 (safe) nte kana weap +30/35 pou pane eukola...

ke o pride einai polli kalos me poli kosmo ke ligo lag (sxetika)

Posted

file esy 3ereis kana bug gt to na paw n arxisw se sr me bugs xwris n t 3erw einai ligo vlakeia 8 eimai kinoumenh trofh .....

Posted

o monos sovaros pvp server pu exw paiksei einai o l2frozen X40 xp alla ksenerwsa otan mphkan ta donates.. alla einai polu kalos se 8ema developing oi gms asxolountai k prospa8oun pada na dior8wnoun bugs h la8h sta skills.. h alh8eia einai oti dn uparxei server kalos me polu kosmo xwris donates..

Posted

o monos sovaros pvp server pu exw paiksei einai o l2frozen X40 xp alla ksenerwsa otan mphkan ta donates.. alla einai polu kalos se 8ema developing oi gms asxolountai k prospa8oun pada na dior8wnoun bugs h la8h sta skills.. h alh8eia einai oti dn uparxei server kalos me polu kosmo xwris donates..

sry gia to off topic

o frozen einai pragmatika korifeos server

palia pou den eixe donates itane apla o kaliteros server

tora ebale ke epics ke ola auta ta !@#$%^& +16 ke xalase

to luna bug epiane prin apo ligo kero pou bika na kano ligo chat

(d.soms +8,SB +9 dusk +5 ke 7 bog  se 2meres)

o fgames exei buggs alla  bug den simenei aparetita oti 8a bgazeis adena,einai ke allou idous bugs

paradigma WallShots kaneis apo pantou,buffareis ta RB  ke tetoia ....

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...