Jump to content

Recommended Posts

Posted

pas kato deksia kanhs deksi klick sto antivirus kai patas close , exit ama den ta exei afta pou sou eipa to anighs kai sou exei ena pinakaki pou leh Quit ... An Tixon Den ginete etc pata Alt+Ctrl+Delete kai pigene diergasies kai sbisto apo ekei... GL sou pisteuo na se boi8isa..

Posted

Oti 8a to xei einai sigouro ala mporei na mhn to exei me ayto to name..mporeis na to vris apla an to valis na kanei scan disc kai des stis diergasies pio prog 8a anevasi th xrhsh ths ram ekeini thn wra..

Btw gt dn vazis ena kalo antivirus pou kai problima dn 8a xeis kai sigouro to pc s 8a xeis?To norton exei xalasi ta teleytea 2-3 xronia kai egine to xeirotero antivirus me diafora..8a sou proteina nod32 pou einai kai elafri kai dinato h kaspersky..

Posted

Kanei megalo la8os tote..des ta sxolia se megala sites h se periodika reviews..ola vravevoune ton nod me megali diafora kai prosopika epidi exw dokimasi kai ton norton epidi eimoun eyxaristhmenos palia ton alaxa parolo p ton eixa agorasmeno gt apla dn kanei "tpt" mono ram parapano apta ala antivir kei kai io trws xlr ...

Kai gia na mhn nomizis oti leo mlks egw apla des liga sxolia kai ta apotelesmata edo : http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=12491.0

Epishs epidi bgikame offtopic na po oti an alaxis antivirus dn 8a exeis kai provlima me hax tou l2.

Posted

Dikio exei otzrcryp i kati ..

TO nod32 vale einai ena apo ta kalitera antivirus an kai ego xrisimopio avast professional giati me volevi kai aplos to exo xronia kai to exo sinithisei

aplos vgale to 360 kai vale 32..

Posted

ta antivirus ine axrista den se afinoun na kanis tin douleia s

xamena lefta an kapios to agorasi

xamenos xronos an kapios to katevasei

spasimo nevron giati varai alarms gia malakies

kai alla pola