TerrorXCrew Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Kani tin Douleia Tou :P re cs lol egw efaga -2 karma kai bam gia 1 week gia spam ayto dld den einai spam?Etc eixa pei kai sto NPC m kai efaga ban :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
agnostosx Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 MrPeos para poli kali douleia...Sinexise etc kai pisteuw pws mporeis na kaneis kai poli kalitera pack...Fisika twra ma8aineis...Opws oloi mas... ;D Alloi einai pio mprosta kai alloi ligo pio piso...Hehe :D Edit:Lol re -2karma kai ban??? Eleoc prepei na eisai poli spammer ;D :P ::)
MrPeos Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Edit:Lol re -2karma kai ban??? eleoc prepei na eisai poli spammer LolZ :P eleos re :P
TerrorXCrew Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 MrPeos para poli kali douleia...Sinexise etc kai pisteuw pws mporeis na kaneis kai poli kalitera pack...Fisika twra ma8aineis...Opws oloi mas... ;D Alloi einai pio mprosta kai alloi ligo pio piso...Hehe :D Edit:Lol re -2karma kai ban??? Eleoc prepei na eisai poli spammer ;D :P ::) to exw kopsi to polu spam re c alla kati tetoia elega kai egw...kanei tin douleia tous kai tetoia...kai efaga 1 week ban lol?
ZeN Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 egw me ligo pou katebasa to pack den einai kan diko tou apla exei pari 1 pack k exei egkatastisi mesa diafora to custom... npc px to ipio den einai k tpt apo pou to katalabenis (twra arxisa to developing to pack einai para poli palio me pola bugs mesa what ever den exo na pw tpt alo nice pantos gia arxi apla na les k apo pou pires to pack ktlp :)
MrPeos Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Den To Pira Apo Pouthena :( mazi me tn bro m to ekana :( (ok ama dn pistevete dn me noiazei pantos)
Goldefinger Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 eleos re file to eipe-->> diabaze olo to thread prin postareis xD epidi esy den to diavases apo tin arxi afta den itane stin arxi ;)
Goldefinger Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Proton den yponow alla ennow oti ta credits ta evales meta k defteron oti kaneis poli ma para poli spam eleos dld
MrPeos Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 to pack einai interlude kai vasizete pano se l2 Oneo :)
dj_spiros Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 egw me ligo pou katebasa to pack den einai kan diko tou apla exei pari 1 pack k exei egkatastisi mesa diafora to custom... npc px to ipio den einai k tpt apo pou to katalabenis (twra arxisa to developing to pack einai para poli palio me pola bugs mesa what ever den exo na pw tpt alo nice pantos gia arxi apla na les k apo pou pires to pack ktlp :) epeidi exw katevasei otidipote iparxei apo server packs opoiadipote revision opoiodipote chronicle kai apo oles tis ipostirizomenes (l2j ,off,emu,oneo ktl ktl ktl ) tha sou pw kata poso klemeno kai modifarismeno einai sintomos. to pack einai interlude kai vasizete pano se l2 Oneo :) ty me dieukolineis sto parapanw.alla oi apantiseis sou einai poli sintomes alla tin perissoteri "douleia" poios tin ekane esi i o aderfos sou gia na 3erw (molis dw to pack pou eipes oti etoimases) na pw kali i prospatheia.
MrPeos Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 o bro mou gt einai programatistis k egw exw arxisei to develop edw kai 2 weeks....
Recommended Posts