Jump to content

Recommended Posts

Posted

Θέλω να μάθω απ τη στιγμη που θα πατησω το ποδι μου, μεχρι τη στιγμη που θα παρω το κωλοχαρτο ποσο καιρος θα περάσει

Με λίγα λόγια, πόσο κρατάει αυτή η διαδικασία

Posted

Το ελάχιστο;

20 μερες, το θεμα ειναι να σου εκδωσει το Υπουργειο γρηγορα το διπλωμα σου. Γιατι μαθηματα ξεκινας πριν γινεις και 18 χρονων ας πουμε. Βεβαια γνωριζω αν λαδωσεις σε 7 μερουλες το εχεις στο χερι σου κυριλε.

Posted

Ξέρετε πότε κλείνουν αυτά τα γραφεία;

Τελη Ιουλιου, στο λεω με εμπειρια γιατι ρωτησα.

Posted

Den exw ellhnika dusthxws private stamata na tou grafeis mpourdes vlaka e vlaka.

Auto pou les paei analoga me tn sxolh paradeigma mporei gia na s kanei kaluterh timh h sxolh

na s pei 8a kaneis anti gia 10 ma8hmata 1,5 wras na kaneis 3-4 wste na sou ma8ei oti xreiazetai

meta e3artatai kai apo esena sto poso grhgora 8a pareis ta shmata 20 meres den ginetai me tn kamia

dioti sou lew oti pes oti eisai etoimos gia na kliseis na dwseis shmata pernane 7 meres meta alles 7 meres

gia na dwseis praktikh autokinhtou fugane 15 bales tis meres pou 8a kaneis ta ma8hmata(ka8e mera

polu duskolo) ladwseis 3eladwseis t diplwma 8a s kanei apo 20-40 meres na ekdw8ei stin ellada

ta diplwmata ekdidontai monaxa apo ena shmeio(tmhma diabathriwn kaisarianeis)

emena proswpika ekane 23 meres.

Posted

Den exw ellhnika dusthxws private stamata na tou grafeis mpourdes vlaka e vlaka.

Auto pou les paei analoga me tn sxolh paradeigma mporei gia na s kanei kaluterh timh h sxolh

na s pei 8a kaneis anti gia 10 ma8hmata 1,5 wras na kaneis 3-4 wste na sou ma8ei oti xreiazetai

meta e3artatai kai apo esena sto poso grhgora 8a pareis ta shmata 20 meres den ginetai me tn kamia

dioti sou lew oti pes oti eisai etoimos gia na kliseis na dwseis shmata pernane 7 meres meta alles 7 meres

gia na dwseis praktikh autokinhtou fugane 15 bales tis meres pou 8a kaneis ta ma8hmata(ka8e mera

polu duskolo) ladwseis 3eladwseis t diplwma 8a s kanei apo 20-40 meres na ekdw8ei stin ellada

ta diplwmata ekdidontai monaxa apo ena shmeio(tmhma diabathriwn kaisarianeis)

emena proswpika ekane 23 meres.

Ti mpourda eipa re ili8ie?

Posted

Αν περάσεις γρήγορα τα θεωρητικά σε 20 μέρες μπορείς να έχεις τελειώσει. Βάλε όμως άλλες 15 μέρες για την έκδοση της κάρτας συν το παράβολο που είναι 18 ευρώ.

Posted

Συνεχίστε να μαλώνετε, με βοηθάει βασικά :D

ευχαριστώ για τις πληροφορίες

Posted

Συνεχίστε να μαλώνετε, με βοηθάει βασικά :D

ευχαριστώ για τις πληροφορίες

ρε μαλακα πηγαινε βρες καμια σχολη οδηγων και ξεκινα μαθηματα πριν γινεις 18. Αν ειναι πηγαινε και με τον πατερα σου και θα εισε κομπλε , θα κερδισεις χρονο. Και μολις πατησεις 18 δινεις οδηγηση και σηματα περνας και περιμενεις μονο να σου ερθει το χαρτι. Φερσου ξυπνια.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...