Vazelos Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 starxidia mas ?;) και σενα σε γράφουμε στα αρχίδια μας στο Gost εδώ και καμια δυο βδομάδες, ίσως για αυτό στράβωσες :(
`Vaxil Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Περιμένω απάντηση από τον Vege , για να ευχηθώ. Βρωμιάρη Βάζελε.
Vazelos Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 Περιμένω απάντηση από τον Vege , για να ευχηθώ. Βρωμιάρη Βάζελε. ^^
BloodyWarrior Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Χρόνια πολλά νουμπά! (Ακόμα την έχω φαντάσου πόσο βαριέμαι να καθαρίσω την επιφάνεια εργασίας μου..)
FighterBoss Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 HB Χρόνια πολλά νουμπά! (Ακόμα την έχω φαντάσου πόσο βαριέμαι να καθαρίσω την επιφάνεια εργασίας μου..) i remember these nabAnarchys o.o
VeGe Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Ευχαριστώ ρε αγάπες. Μαλάκα Βloody, σε είδα σε μια φωτογραφία του Calamus, στο Μύλο στα Χανιά και σκάλωσα αρκετά, γιατί το Calamus το έχουν κάτι φίλοι της κοπέλας μου. Πόσο μικρός είναι ο κόσμος ρε φίλε...
VeGe Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Χρόνια πολλά νουμπά! (Ακόμα την έχω φαντάσου πόσο βαριέμαι να καθαρίσω την επιφάνεια εργασίας μου..) Ο Νικολούδος πίσω χαχχαχα (xplicit)
Recommended Posts