FinalGod Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Πες τα ρε μαλάκα στον DarkTerror, πέθανε το παιδί και κάθεται και ειρωνεύεται.. Ε τότε εγώ λέω να μπούμε όλοι skype call και ο maxtor να φωνάξει "Εγέρθειτω" και να κάτσουμε όλοι ενός λεπτού όρθιοι και αμίλητοι στην μνήμη του. Quote
Xplicit7 Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 Ε τότε εγώ λέω να μπούμε όλοι skype call και ο maxtor να φωνάξει "Εγέρθειτω" και να κάτσουμε όλοι ενός λεπτού όρθιοι και αμίλητοι στην μνήμη του. Ωραία ιδέα.Δε ξέρω αν συμφωνείτε για να καταθέσουμε στεφάνια στη μνήμη του ή μπορούμε να πάμε να δείρουμε την Κανέλλη προς τιμή του! Quote
Dask Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Πες τα ρε μαλάκα στον DarkTerror, πέθανε το παιδί και κάθεται και ειρωνεύεται.. Σε αυτόν τα λέω και στον finalgod. Quote
`Vaxil Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Ωραία ιδέα.Δε ξέρω αν συμφωνείτε για να καταθέσουμε στεφάνια στη μνήμη του ή μπορούμε να πάμε να δείρουμε την Κανέλλη προς τιμή του! Και να σπρώξουμε την Δούρου σε παιδική πισίνα. σατανα. Quote
Xplicit7 Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 8a 8eles Ε ; Και να σπρώξουμε την Δούρου σε παιδική πισίνα. σατανα. ΠΩ ΝΑΙ ΨΗΘΗΚΑ! Quote
ZaNteR Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Tzaba diafimisi tou kanete, sto telos tha ginei entelws Likeable atomo oti kai na kanei. Quote
[DEV]DjSt3rios Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Πάω να κουτσουλήσω την ταφόπλακα του. Simfono apolita! Quote
Recommended Posts