Jump to content
  • 0

[Help]Automatic Events+Solutions Needed

Question

Posted

Καλησπέρα, MaxCheaters. Eίναι το πρώτο μου topic και γενικότερα πρόσφατα ξεκίνησα να στείσω ένα server με κάτι φίλους μου for fun.

Έχω περάσει αρκετά java codes στον server σύμφωνα με guides που έβλεπα αλλά έχω μερικά προβλήματα και απορίες ταυτόχρονα.

Το pack που χρησιμοποιω είνα l2j σε interlude client. Θα κάνω μια μικρή λίστα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζω και κάθε απάντηση σας ειναι χρήσιμη.

1. Το /unstuck δεν δουλεύει, καθώς και το /invite. Σε αντίθεση χρησιμοποιώ /escape και /partyinvite. Υπάρχει τρόπος να διωρθωθεί αυτό?

2. Πρόσφατα πέρασα αυτό το code για deathmatch σε Interlude.  http://maxcheaters.com/forum/index.php?topic=113583.msg801982#msg801982

Δεν ξέρω όμως πώς να κάνω το event να ξεκινήσει.Επίσης θα ήθελα αν γίνεται να μου πείτε πως μπορώ να το κάνω να τρέχει αυτόματα,όπως το TvT που έχει η l2j απο μόνη της. Επίσης κάθε φορά που ανοίγω το navicat και κάνω check το dm table μου βγάζει μήνυμα dm has not a primary key.Τι σημαίνει αυτό?

3. Αν τελικά καταφέρω το deathmatch event και δουλέψει, υπάρχει code έτσι ώστε τα event να κάνουν κύκλο? Δηλαδή ανα 1 ώρα να βγαίνει διαφορετικο event,1 φορά το ένα 1 το άλλο.

Σας ευχαριστώ εκ των προταίρων.

*Edited: Το έκανα τελικά να δουλέψει,το μόνο που θέλω είναι να μου πείτε πώς μπορώ να το αυτοματοποιήσω

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet