Bleik Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 Ohhhh so cute, thank you very much <3 Oh, not problem mate <3 Quote
Dask Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Με τέτοια ζώα που βλέπω να υποστηρίζουν την Χρυσή Αυγή δεν σε βλέπω να γιορτάζεις του χρόνου γενέθλια, στην Ελλάδα τουλάχιστον. Quote
Bleik Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 Με τέτοια ζώα που βλέπω να υποστηρίζουν την Χρυσή Αυγή δεν σε βλέπω να γιορτάζεις του χρόνου γενέθλια, στην Ελλάδα τουλάχιστον. Σου ξαναλέω πως ούτε λαθρομετανάστης είμαι ούτε σκουρόχρωμος ^^ + οτι πέρυσι πήρα την Ελληνική ιθαγένεια + οτι περιμένω να μάθω ημερομηνία για το πότε θα παω New Jersey να συνεχίσω εκεί τις σπουδές μου ^^ Quote
Epimetheus Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Σου ξαναλέω πως ούτε λαθρομετανάστης είμαι ούτε σκουρόχρωμος ^^ + οτι πέρυσι πήρα την Ελληνική ιθαγένεια + οτι περιμένω να μάθω ημερομηνία για το πότε θα παω New Jersey να συνεχίσω εκεί τις σπουδές μου ^^ Quote
Fortuna Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 CREATES A TOPIC FOR HIS OWN BIRTHDAY Whatever, HB bro! Quote
BonJovi® Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Σου ξαναλέω πως ούτε λαθρομετανάστης είμαι ούτε σκουρόχρωμος ^^ + οτι περιμένω να μάθω ημερομηνία για το πότε θα παω New Jersey να συνεχίσω εκεί τις σπουδές μου ^^ Χρόνια Πολλά και εννοείται πως θα έρθω μαζί σου :D :D Quote
MixHarder Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 HB Bleik Arabic Oriental Belly Dance Happy Birthday 'Sana Helwa Ya Gamil' Quote
Raule Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Happy Birthday Bleik :D Ohhhh so cute, thank you very much <3 Quote
FighterBoss Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Σου ξαναλέω πως ούτε λαθρομετανάστης είμαι ούτε σκουρόχρωμος ^^ + οτι πέρυσι πήρα την Ελληνική ιθαγένεια + οτι περιμένω να μάθω ημερομηνία για το πότε θα παω New Jersey να συνεχίσω εκεί τις σπουδές μου ^^ u.u Οι Αλβανοι που λες σας εχουνε παρει τις δουλειες, τις γυναικες, τα σπιτια και εσεις απο το να βριζεται μαντεψε τι, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!! Μηπως να αλλαζαμε ονομα στην χωρα?Πιστευω "Αλβανια" θα ηταν καλυτερα. die Quote
Recommended Posts