Epimetheus Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 λολ έχω και εγώ τέτοιο πιρούνι ! ΣΟ ΜΑΤΣ ΓΟΥΊΝ Quote
Epimetheus Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Εγώ είχα κάψει την κουζίνα πριν 2 χρόνια , Έριξα νερό σε Καυτό λάδι που είχα ξεχάσει για 1 ώρα και πήραν φωτιά τα ξύλα που είχε η κουζίνα πάνω , i challenge you pwnz0r Quote
`Vaxil Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Μπράβο Παύλο. Όμως ρομαντικά κεράκια ρεσό , και τριαντάφυλλο ; Quote
Dask Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Μπράβο Παύλο. Όμως ρομαντικά κεράκια ρεσό , και τριαντάφυλλο ; Ναι, γιατι θα νιώθει άβολα το πληκτρολόγιο που κάθεται απέναντι. Όσο να 'ναι. Quote
`Vaxil Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Ναι, γιατι θα νιώθει άβολα το πληκτρολόγιο που κάθεται απέναντι. Όσο να 'ναι. Εμ :/ Έχω ακούσει πως είναι 1 night stand. Quote
WeirdSituation Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 κατάφερες να μου ανοίξεις την όρεξη, πάω για σουβλάκι ;ο Quote
MiraDBZ Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 κατάφερες να μου ανοίξεις την όρεξη, πάω για σουβλάκι ;ο ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΡΕ. ΑΛΛΑ ΝΑΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ PWNZ0R. Την ψώνισα ήδη. gf Quote
`Vaxil Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 κατάφερες να μου ανοίξεις την όρεξη, πάω για σουβλάκι ;ο ΟΥΣΤ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΡΕΑΣ ΝΥΦΙΤΣΑΣ !ΕΧΩ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΡΟΔΑΚΙΝΑ... Quote
WeirdSituation Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΡΕ. ΑΛΛΑ ΝΑΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ PWNZ0R. Την ψώνισα ήδη. gf έχει ήδη φαί αλλά βαριέμαι να βάλω 8) Quote
WeirdSituation Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 ΟΥΣΤ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΡΕΑΣ ΝΥΦΙΤΣΑΣ !ΕΧΩ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΡΟΔΑΚΙΝΑ... στο τόκιο τέτοια σας ταίζουν; ;ο Quote
`Vaxil Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 στο τόκιο τέτοια σας ταίζουν; ;ο Δεν έχουμε σουβλάκι στο Τόκιο σίτι. Wrd wa tabete sapio souvlaki imasu. Quote
Recommended Posts