SkySkase Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [GR] Έχω Toyota Hilux και turbo Mitsubishi, στο ένα βάζω τα ωζά και στο άλλο το χασίσι. ::) [gr]Wraios pes kamia akoma mantinada Quote
SirLionheart Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [GR] Ωραίος, πες καμιά ακόμα μαντινάδα. [GR] Που να έχει σχέση με το topic ή γενικά; Quote
SkySkase Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [GR] Που να έχει σχέση με το topic ή γενικά; [gr] genika, Exeis kamia me tipota " alexi " i oti theleis , alla na einai poiasariki :D Quote
SirLionheart Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [GR] Γενικά, Έχεις καμία με τίποτα "alexi" ή ότι θέλεις, αλλά να είναι πιασάρικη. :D [GR] Είκοσι τράους πούλησα ετούτεσες τσι μέρες κι επήρα ένα καλάσνικοφ με εννιακόσιες σφαίρες. Quote
SkySkase Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [GR] Είκοσι τράους πούλησα ετούτεσες τσι μέρες κι επήρα ένα καλάσνικοφ με εννιακόσιες σφαίρες. [gr]ahahaha Wraios Kritikos eisai? Exeis kamia mantinada peri mixanis R1? Quote
SirLionheart Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [GR] αχαχαχα Ωραίος Κρητικός είσαι; Έχεις καμία μαντινάδα περί μηχανής R1; [GR] Θεσσαλός είμαι. Συγκεκριμένα τυράκι. :P Αλλά μου αρέσουν πολύ οι μαντινάδες. Ορίστε: Σκέφτηκα ένα τσιπάκι και τιτανίου ζάντες στην R1 μου να βάλω, τα βράδια σου κοπέλα μου με σούζες να κολάζω! Quote
SkySkase Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [GR] Θεσσαλός είμαι. Συγκεκριμένα τυράκι. :P Αλλά μου αρέσουν πολύ οι μαντινάδες. Ορίστε: Σκέφτηκα ένα τσιπάκι και τιτανίου ζάντες στην R1 μου να βάλω, τα βράδια σου κοπέλα μου με σούζες να κολάζω! e... :D Mporeis kai kalhtera :D i prwti seira marese pantos :D Quote
SirLionheart Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [GR] ε... :D Μπορείς και καλύτερα :D Η πρώτη σειρά μου άρεσε πάντως :D [GR] Ενα τσιπάκι YCC-T και τιτανίου ζάντες, θα βάλω στην R1 μου, να μπαίνει με τις πάντες! Quote
SkySkase Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Egw elega kati se Σκέφτηκα μαύρο ματ την R1 μου να πάρω, και τατοο στο μπράτσο να την κάνω :D kapws sindiase afta :D Quote
SirLionheart Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [GR] Εγώ έλεγα κάτι σε: Σκέφτηκα μαύρο ματ την R1 μου να πάρω, και tattoo στο μπράτσο μου να την κάνω. :D κάπως συνδύασε αυτά :D [GR] Σκέφτηκα μαύρο ματ την R1 μου να ντύσω, και της ψυχής μου το ναό μ' αυτήνα να κεντήσω. Χμμ αυτό πρέπει να 'ναι καλό. Quote
SirLionheart Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [GR] Την R1 κοπελιά μου, την R1 έχω τατουάζ στο στήθος ζωγραφίσει γιατί αυτή που αγαπώ, γιατί αυτή που αγαπώ εκεί την έχω αφήσει. Quote
SkySkase Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [GR] Σκέφτηκα μαύρο ματ την R1 μου να ντύσω, και της ψυχής μου το ναό μ' αυτήνα να κεντήσω. Χμμ αυτό πρέπει να 'ναι καλό. [GR] Την R1 κοπελιά μου, την R1 έχω τατουάζ στο στήθος ζωγραφίσει γιατί αυτή που αγαπώ, γιατί αυτή που αγαπώ εκεί την έχω αφήσει. ... Den exw logia Tromeros esu kai o zerbakis :D Quote
SirLionheart Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 ... Δεν έχω λόγια. Τρομερός. Εσύ και ο Ζερβάκης :D [GR] Έλα πες την αλήθεια (μεταξύ μας), ποιος είναι καλύτερος; :P Quote
SkySkase Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [GR] Έλα πες την αλήθεια (μεταξύ μας), ποιος είναι καλύτερος; :P ahhahaha eee enta3i o zervakis ta leei poio pikantika :D exete diaforetiko xaraktira o kathenas 3exoristos :) Quote
SirLionheart Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 αχχαχαχα Εεε εντάξει ο Ζερβάκης τα λέει πιο πικάντικα :D Έχετε διαφορετικό χαρακτήρα, ο καθένας είναι ξεχωριστός :) [GR] Χαχαχα! Αυτήν η λεπτομέρεια μου άρεσε. (στην ανάλυση του χαρακτήρα) :P Quote
Recommended Posts