Jump to content

Recommended Posts

Posted

Γειά σας μέλη το mxc . Έκανα αυτό το topic για να λάβω υπόψη μου και τη γνώμη σας. Μιας και έπαιζα στον παλιό L2 Death Whisper ( Stuck sub , PvP) και ήταν απο τα καλύτερα c6 server , έλεγα να φτιάξω ένα παρόμοιο ακριβώς όπως ήταν αφού τωρα διαθέτω αρκετό χρόνο και χρήμα. Το team που θα με βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια το έχω ήδη βρει. Το μόνο που θέλω είναι απλά να μου πείτε τη γνώμη σας και να μου την τεκμηριώσετε . Δεν θέλω να spammarete το topic ούτε να κάνετε flame. Όσοι συμφωνούν , θα ήθελα κάνουν post κάποια πράγματα από το death whisper όπως τα θυμούνται γιατί πέρασε καιρός και έχω ξεχάσει μερικά. Ευχαριστώ παιδιά πολύ .

Posted

Όχι βέβαια ..Καθόλου . Από τη στιγμή που δηλώνω πως όντως θα είναι σαν το παλιό εκείνο σερβερ χωρίς επεκφυγές  και ρωτάω και γνώμες, τότε όχι , πιστεύω πως δεν κλέβω ιδέες

Posted

Είσαι χαζός? Δικός σου είναι ο deathwhisper? Όχι, οπότε κλέβεις τις ιδέες αυτών που τον έφτιαξαν και συγκεκριμένα τις δικές μου. Αν θες να με βρεις μπροστά σου προχώρα το.

Posted

Πρώτον μίλα καλύτερα ένα πράγμα ρώτησα.

Δεύτερον από την πλευρά σου έχεις δίκιο αλλά γι αυτό εξάλλου έκανα το topic..Απλά ένα τέλειο σέρβερ με άδοξο τέλος.

Posted

Katarxin ek merous sou agbirbakos einai megalh anohsia na kaneis kati xwris prwta na rwtiseis tous idiokthtes pou eixan ton deathwhisper, kata 2on ontws kleveis idees kai kata 3on to oti tha ton kaneis opws htan kai tote auto einai akrivws leech kai copy 100% Opote tzapa to skeutesai..... Shame on you!!!!!!!

Posted

Γειά σας μέλη το mxc . Έκανα αυτό το topic για να λάβω υπόψη μου και τη γνώμη σας. Μιας και έπαιζα στον παλιό L2 Death Whisper ( Stuck sub , PvP) και ήταν απο τα καλύτερα c6 server , έλεγα να φτιάξω ένα παρόμοιο ακριβώς όπως ήταν αφού τωρα διαθέτω αρκετό χρόνο και χρήμα. Το team που θα με βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια το έχω ήδη βρει. Το μόνο που θέλω είναι απλά να μου πείτε τη γνώμη σας και να μου την τεκμηριώσετε . Δεν θέλω να spammarete το topic ούτε να κάνετε flame. Όσοι συμφωνούν , θα ήθελα κάνουν post κάποια πράγματα από το death whisper όπως τα θυμούνται γιατί πέρασε καιρός και έχω ξεχάσει μερικά. Ευχαριστώ παιδιά πολύ .

Kai ego epeza ston palio deathwishper kai tha ton ithela piso xana ala me ton frank admin,to na klevis kati pou dimiourgisan oi aloi dn ine sosto

Posted

17343-131872_3.jpg

Φιλικά

Posted

Afou o frank skeftete na ton anixei autos pou sthn ousia tou anikoi.

Esu gt na to kaneis?

Posted

gi auto ekana topic kai den to ekana kateu8eian kai krufa. gia na to doun oloi kai na mou poun ena nai i oxi kai giati. euxaristw.

Theloume deathwishper Piso ala mono apo aytous pou ton dimiourgisan .kai na ton anixis dn tha bi kanis kai dn tha kratisi gia poli

Posted

δίκιο εχουν τα παιδια φιλε αμα εχουν σκοπώ να τον ανιξουν παλι.. αλλα αμα δεν προκειτε να τον ανιξουν και παλι δεν ξερω.. αμα βεβαια σύμφωνη ι διαχειριστείς του σερβερ καλος.