Jump to content

Recommended Posts

Posted

Καλησπέρα και πάλι!Ο server είναι έτοιμος σχεδόν!Μερικές δοκιμές και είναι οκ..μόνο μια λεπτομέρια.Όταν πάω στο custom shop και μου εμφανίζονται με μαύρο και όταν πάω πάνω τους με πετάει...(dynasty είναι) μπορείτε να μου πείτε τι πρέπε να κάνω;  :-\ :-\ :-\ :-\

Καλή Συνέχια MxC  ;D

Posted

πως περνιέτε;Πρέπει κάτι να κατεβάσω αλλά δεν ξέρω τι...και μετά πρέπει να φτιάξω και τα στατιστικά και δεν ξέρω κι όλας...χαχα από navicat νομίζω ε;

Posted

πως περνιέτε;Πρέπει κάτι να κατεβάσω αλλά δεν ξέρω τι...και μετά πρέπει να φτιάξω και τα στατιστικά και δεν ξέρω κι όλας...χαχα από navicat νομίζω ε;

Copy Paste.
Posted

Καλησπέρα και πάλι!Ο server είναι έτοιμος σχεδόν!Μερικές δοκιμές και είναι οκ..μόνο μια λεπτομέρια.Όταν πάω στο custom shop και μου εμφανίζονται με μαύρο και όταν πάω πάνω τους με πετάει...(dynasty είναι) μπορείτε να μου πείτε τι πρέπε να κάνω;  :-\ :-\ :-\ :-\

Καλή Συνέχια MxC  ;D

einai epeidh t id p perases einai 4psifia 5psifia

Posted

στο itemname.dat πέρασες τα αρχεια? γιατι για οποιο πραγμα κατεβαζεις weapons,armors,wings,rings κτλπ δεν εχει μονο sql file.

Posted

περάσαμε από άλλον server της armor κ αυτά που δεν έβγαζε...απλά τα στοιχεία δεν είχε...χαχα ευχαριστώ που βοηθήσατε!

Closed Topic (έρχετε καινούριο με βοήθεια χαχαχα)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...