Jump to content

Question

Posted

Γεια σας παιδιά..

Εχ μια απορία με βάση το Exexute Batch files της Navicat..

οταν χρησιμοποιώ L2jFrozen τα .sql (όπως SHops,custom wepons, Armos,Wings κτλπ) δεν μπορω να τα κάνω execute (μου βγάζει error) και πρεπει να τα περνάω ενα ενα δημιουργώντας καινούργια γραμμή και γράφοντας ενα ενα το name ID κτλπ. ...

Ενω σήμερα που χρησιμοποίησα  ενα τυχαίο pack (L2jDot). Οταν έκανα execute batch files "τα έβαζε όλα τα παραπάνω κανονικά

χωρις κανένα error... (Αυτό ειναι ενα τεράστιο πλεονέκτημα με βάση τον χρόνο..γιατί μπορεις να βάλεις πολύ γρήγορα τα NPC,Costum .κτλπ.)

Εκει που θέλω να καταλήξω ειναι γιατί δεν γίνεται στο L2JFrozen αυτό η στο L2JClean και γίνεται στα ποιο ότι να ναι pack :/

Οποιος μπορεί και ξέρεις ας μου  απαντήσει Please.

12 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

δηλαδή? "μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο? :/

(τον τρόπο με τον οποίο μπορώ να το κάνω)

• 0
Posted

Ανοίγεις το database_installer.bat ,

μετά πατάς 2 και μετά , 2

μετά πατάς 2 και μετά , 3

μετά πατάς 2 και μετά , 4

• 0
Posted

πχ...εχω custom wepons.sql το sql να το βάλω στον φάκελο tools/sql/costum και μετά να κάνω το install οπως μου έιπες?

γιατί αν ειναι έτσι..μολις το δοκίμασα και μ βγάζει κατι errors!

• 0
Posted

Όχι μόνο τα sql του L2jFrozen που έχει στον φάκελο sql/custom.

Λοιπον για να μην spamarume αδικα...

αν μπορεις σε παρακαλώ γραψε μου ακριβώς αυτά που πρέπει να κάνω για να περάσω το custom shop μου και τα custom wepons...την διαδρομή που πρεπει να βαλώ τα sqls κτλπ..

thnx.

• 0
Posted

Λοιπον για να μην spamarume αδικα...

αν μπορεις σε παρακαλώ γραψε μου ακριβώς αυτά που πρέπει να κάνω για να περάσω το custom shop μου και τα custom wepons...την διαδρομή που πρεπει να βαλώ τα sqls κτλπ..

thnx.

θα μπω σε 1 ώρα με teamviewer να στο κάνω. (τα custom του l2jfrozen δεν θέλεις να περάσεις?).
  • 0
Posted

οχι ρε αγορίνα αυτά ειναι αυτονόητο πως τα έχω περάσει..

εννοώ γενικά costums..."(όπως Costum wepons,Costum armors,Costum shops, Costum Npcs) και αλλα διάφορα που για να τα έχεις στον σέρβερ και να μπορείς να τα βλέπεις πρέπει να τα περάσεις στην Navicat..

αλλά δεν γίνεται να τα περάσεις πατώντας "execute Batch file"

και αυτό που ρωτάω ειναι γιατί δεν γίνεται αυτό sto l2jFrozen ενω στο L2jDot γινεται.. :/

• 0
Posted

Ααα τώρα κατάλαβα. Απλά το l2jfrozen έχει διαφορετική database από τα άλλα projects. Απλά αν σου βγάζει errors βάλε τα χειροκίνητα.

• 0
Posted

μάλιστα...

εγεινε ..ευχαριστώ και sorry για  τον χρόνο.

LOCK καποιος.

οκ.
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...