FunkyLOveR Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Παιδιά sorry για το topic..(δεν ήξερα που να το κάνω post) Ήθελα λίγο την άποψη σας για να 2 L2j packs ποιο ειναι καλύτερο για εναν απλό interlude server, το L2Archid η το L2Teon? Δώστε μου μόνο απάντηση (με βάση αυτα που ξέρετε) ώστε να μην spamaroume τζάμπα! ευχαριστώ! :)
0 Fanky Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 φίλε μου και τα 2 είναι outdated,dead,και shit coded(ειδικά το shared της archid).. σου προτείνω είτε να πάρεις l2j clean είτε να πάρεις το l2jfrozen.
0 FunkyLOveR Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 Θα το εκτιμούσα πολύ αν μου έστελνες ένα link :) (όποιο απο τα 2 pack θες) ευχαριστώ και για την σουμβουλή
0 ReaLlDŦñ Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 tsiba to :P http://www.download.l2jfrozen.com/ egw frozen xrisimopoiw mexri stigmis einai pena(ektos apo kati mikro fixakia p 8elei) :P
0 FunkyLOveR Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 ευχαριστώ πολύ (δεν χρειάζεται να είναι και full fix) :P αρκεί να μην πιάνουν και όλα τα bugs.. Απ΄ οτι κατάλαβα είναι αρκετά καλό.."Ευχαριστώ πολύ παιδιά και Sorry αν είμαι σε λάθος Section-topic η πως αλλιώς το λένε :S LOCK Κάποιος!
0 ReaLlDŦñ Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 koita ta bugg tou ta exei oti kai na kaneis an asxoli8is omos boreis na ta fix ;)
0 Fanky Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 ευχαριστώ πολύ (δεν χρειάζεται να είναι και full fix) :P αρκεί να μην πιάνουν και όλα τα bugs.. Απ΄ οτι κατάλαβα είναι αρκετά καλό.."Ευχαριστώ πολύ παιδιά και Sorry αν είμαι σε λάθος Section-topic η πως αλλιώς το λένε :S LOCK Κάποιος! ok.
Question
FunkyLOveR
Παιδιά sorry για το topic..(δεν ήξερα που να το κάνω post)
Ήθελα λίγο την άποψη σας για να 2 L2j packs
ποιο ειναι καλύτερο για εναν απλό interlude server, το L2Archid η το L2Teon?
Δώστε μου μόνο απάντηση (με βάση αυτα που ξέρετε) ώστε να μην spamaroume τζάμπα!
ευχαριστώ! :)
6 answers to this question
Recommended Posts