Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bασικα να σε ρωτησω γιατι να πας σε ιδιωτικο? για να σου χαιδευουν τα αυτακια επειδη τους δινεις λεφτα? Εγω δημοσιο θα παω και στην ουσια τσαμπα τα λεφτα εισαι σιγουρος οτι μετα θα βρεις δουλεια απο ΑΚΜΗ?

Posted

Bασικα να σε ρωτησω γιατι να πας σε ιδιωτικο? για να σου χαιδευουν τα αυτακια επειδη τους δινεις λεφτα? Εγω δημοσιο θα παω και στην ουσια τσαμπα τα λεφτα εισαι σιγουρος οτι μετα θα βρεις δουλεια απο ΑΚΜΗ?

se xwnei i sxolh meta , etsi egne kai me enan filo m teleiwse ti sxolh sta akmh kai meta ton xosane pamakaristo (nosokomeio sta katw pathsia)

Posted

Πριν ξεκινήσεις πρέπει να σκεφτείς το ακόλουθο πράγμα:

Θα βγάζεις αρκετά χρήματα στο μέλλον απο την δουλειά σου ή θα βγάλεις το πτυχείο και θα πηγαίνεις σερβιτόρος και στα ξενοδοχεία μια ζωή;

pistepseme mono k mono stn zakyntho tha mporw na kleisw duleies.k statheri,ean deis ti Dj Kykloforoun...tha xaseis pasa idea..

Στην ελλαδα οτι χαρτι και να εχεις αυτη την στιγμη αυτο θα κανεις.

den ginete panta auto...arkei na agapas auto p kaneis vasika..ean dn goustaris tn duleia pou kaneis den tn kinhgas....

se xwnei i sxolh meta , etsi egne kai me enan filo m teleiwse ti sxolh sta akmh kai meta ton xosane pamakaristo (nosokomeio sta katw pathsia)

k ektos autou , dn mporousa na perasw se panepistimio / Tei/Atei dioti teleiwsa epal idikotita pliroforiki!

Posted

Ρε αγορι μου εισαι σοβαρος τι να κυνηγας αυτο που αγαπας δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ δουλειες παρτο χαμπαρι!

Posted

Ρε αγορι μου εισαι σοβαρος τι να κυνηγας αυτο που αγαπας δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ δουλειες παρτο χαμπαρι!

Αφού θέλει να ασχοληθεί με αυτό , εσένα που είναι το πρόβλημα σου?

Αναγκαστικά πρέπει να βρει δουλειά με αυτό?

Posted

Οι στασεις του μετρο στην Κατεχακη κ στην Πανορμου κ στον Κεραμεικο δεν εχουν ακομη μουσικους με κυπελλακι να παιζουν μουσικη απ εξω.ειναι μια καλη ευκαιρια 8)

Ποιος συγκρινει ΑΤΕΙ/ΤΕΙ κ ΑΕΙ με ΙΕΚ?οροφους χαμηλοτερα τα ιεκ.