Dask Posted April 6, 2012 Author Posted April 6, 2012 pwpw..gemisame poustides Είναι αυτό που απαντάς χωρίς να έχεις διαβάσει τα υπόλοιπα ποστ, το έχω κάνει κι εγώ αλλά εν γνώση μου. Εσύ, είσαι απλά βλάκας. Quote
WeirdSituation Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 μην συνεχίσετε τις σατανιστικές πίπες γιατί θα φύγει το τόπικ χωρίς δεύτερη σκέψη Quote
Dask Posted April 6, 2012 Author Posted April 6, 2012 μην συνεχίσετε τις σατανιστικές πίπες γιατί θα φύγει το τόπικ χωρίς δεύτερη σκέψη Όχι άκου, απλά κάνε delete τα ποστ που γράφουν μαλακίες. Για αυτό το έβαλα εδώ, αν το έβαζα στο spam θα είχε φύγει ήδη άκλαφτο. Μην κάνεις μαλακία και το δω junk, εγώ βλέπεις...μαλακίες δεν κάνω. Quote
WeirdSituation Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 Όχι άκου, απλά κάνε delete τα ποστ που γράφουν μαλακίες. Για αυτό το έβαλα εδώ, αν το έβαζα στο spam θα είχε φύγει ήδη άκλαφτο. Μην κάνεις μαλακία και το δω junk, εγώ βλέπεις...μαλακίες δεν κάνω. έγινε. αλλά θέλω συνέχεια της ιστορίας ή άλλη ιστορία από βάζελο Quote
Dask Posted April 6, 2012 Author Posted April 6, 2012 έγινε. αλλά θέλω συνέχεια της ιστορίας ή άλλη ιστορία από βάζελο Δεν ήταν μόνο από βάζελο, μαζί την γράψαμε. Όσο για την νέα ιστορία έρχεται σύντομα με πιο πιασάρικο σενάριο. Quote
WeirdSituation Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 Δεν ήταν μόνο από βάζελο, μαζί την γράψαμε. Όσο για την νέα ιστορία έρχεται σύντομα με πιο πιασάρικο σενάριο. το ξέρω ρε, είδα ότι είναι και από τους 2. αλλά μια παρτικιά δικιά του θα είναι πένα :P καύλωσα ήδη ;ο Quote
Dask Posted April 6, 2012 Author Posted April 6, 2012 Μάνα-γιος θα είναι η άλλη. Αλλά κάτι πολύ σύνθετο, μπορεί να βάλουμε και φίλους του γιου ή φίλες της μάνας. Έχω σκεφτεί να βάλω στο όργιο και τον Παππά που είχε βαφτίσει τον γιο. Quote
`NeverMore Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 έχω διαβάσει όλη την Ιστορία σου , και μπορώ να πω , πως έμεινα έκπληκτος ! Καλό σενάριο ... Περιμένω την επόμενη ... Quote
l22expert Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 Μα δεν πέρνω λευτά, τσάμπα γαμιέμαι επειδή μου αρέσει. gia na min pernis amartia kai afou sou aresi dilose oti ise ierodouli to kseris oti i ierodoules pou gia na tis kanis erota plironis den pernoun amartia oso pernis esi aftes ine sto 0 se thema amarftias. me to simpathio Quote
Recommended Posts