Jump to content

Recommended Posts

Posted

[GR] file dev......auto p ekana d einai kati pl spoudeo ok to paradexome...alla to ekana an kapoion 8elei otan kapoios pernei aio buffer na t dinei auta ta "custom" gia aio gia omorfia opos 8es desto egw ta eixa balei stn diko m server m aresan k ta anebasa mporei episis na ta kanei na anebazoun parapano m.atksped...........anti na sebastis auto p ekana esu m les oti kanw spam ...eleos..dld...........  DELETE THIS MESSEGE......

poia omorfia? :) oloidia armor me tin dc robe ein.

Trollface.

Posted

poia omorfia? :) oloidia armor me tin dc robe ein.

Trollface.

y d eipa tpt se xalaei na tn baleis se ena aio buffer k na exei k parapano matkspeed...???

mazi me to aio na dineis k auta ntimeno etoimo.......

Posted

y d eipa tpt se xalaei na tn baleis se ena aio buffer k na exei k parapano matkspeed...???

Trava ftia3e kialles -beep-ies gia na pareis post...FTIA3E TOULAXISTON KATI XRISIMO!
Posted

8a mporouses na valeis mia armor pou dn xrisimopoihte pote.

I kati apo gracia.

Posted

Trava ftia3e kialles -beep-ies gia na pareis post...FTIA3E TOULAXISTON KATI XRISIMO!

Tupac® epidi d s dinw to gamimeno pack mn m prizeis ta -beep- ia eleos dld

Coolis® ok k auto p les swsto........apla egw  ta eixa dei se ena server palio m arese k ta ekana ......

Posted

skidrow an thes mporw na sou pw mia kalh idea :)  gia mid rate server na kaneis ta s grade set AIO na dinoun ligo parapanw stats oste i donate na exoune poio polal stats oxi gia polu gia milame gia mid.

Posted

skidrow an thes mporw na sou pw mia kalh idea :)  gia mid rate server na kaneis ta s grade set AIO na dinoun ligo parapanw stats oste i donate na exoune poio polal stats oxi gia polu gia milame gia mid.

hmmmm kalo m akougetai stile pm ;)