randomnamehere Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Στο 2ο ήμουν που έλεγε για τους leviathan. Και ο εξορκισμός το ίδιο είναι, εννοώ που βγαίνει μαύρο απο το στόμα. Ακόμα ρε? Σήμερα επιβάλλεται να δεις 7-8 επεισόδια xd
ProJecT Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Ακόμα ρε? Σήμερα επιβάλλεται να δεις 7-8 επεισόδια xd Στις 4 το πρωί παραπάνω απο 3 επεισόδια με τίποτα..
randomnamehere Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Αργούν πολύ να γεμίσουν. Πρόβλημα στο internet ... Η ταχύτητα φταίει
ProJecT Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Μαλάκα, ηλίθιο είναι ο Rin. Τι παίρνει; Οξύθυμος, καθυστερημένος, ακοινώνητος.
ProJecT Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 5:58 http://www.animefushigi.com/ao-no-exorcist-episode-8
randomnamehere Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Μαλάκα, ηλίθιο είναι ο Rin. Τι παίρνει; Οξύθυμος, καθυστερημένος, ακοινώνητος. Μην κρίνεις πρωτού τα μάθεις όλα xd! Ο Ριν είναι απλά κορυφαίος .
Lelouch1333+4 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 fairy tail? poso xronwn eiste lol des tipota op,naruto,bleach gia arxh alla #1 code geass
ProJecT Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 Μην κρίνεις πρωτού τα μάθεις όλα xd! Ο Ριν είναι απλά κορυφαίος . Ανάλογα με αυτό που βλέπω κρίνω. Πάντως τον πιάνουν κρίσεις στα ξαφνικά :P
randomnamehere Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 fairy tail? poso xronwn eiste lol des tipota op,naruto,bleach gia arxh alla #1 code geass Χμμ ... Πρώτη φορά ακούω άνθρωπο να θεωρεί πως ένα anime είναι για παιδιά και πως υπάρχουν anime για σοβαρούς ανθρώπους .. Ρε είσαι καλά ? Με το σκεπτικό σου όλα τα anime κατατάσονται στην κατηγορία κάτω των 10 μιας και είναι κινούμενα σχέδια .. Όσο για το Fairy Tail , πάω και στοίχημα πως έχεις δει 2-3 επεισόδια ... Το fairy tail είναι πραγματικά το πιο επικ anime που έχω δει ποτέ μου . Μπορεί το Ao να μου άρεσε σαν υπόθεση πιο πολύ αλλά σαν το Fairy τίποτα άλλο
Lelouch1333+4 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Χμμ ... Πρώτη φορά ακούω άνθρωπο να θεωρεί πως ένα anime είναι για παιδιά και πως υπάρχουν anime για σοβαρούς ανθρώπους .. Ρε είσαι καλά ? Με το σκεπτικό σου όλα τα anime κατατάσονται στην κατηγορία κάτω των 10 μιας και είναι κινούμενα σχέδια .. Όσο για το Fairy Tail , πάω και στοίχημα πως έχεις δει 2-3 επεισόδια ... Το fairy tail είναι πραγματικά το πιο επικ anime που έχω δει ποτέ μου . Μπορεί το Ao να μου άρεσε σαν υπόθεση πιο πολύ αλλά σαν το Fairy τίποτα άλλο lol sovara? den kserw an periexei ka8olou aima to anime gtp fights..... fail c/p apo ta big 3 einai....eftiaksan enan stoko main pou ginete op otan xreiazetai kai ta exw dei ola + read manga kai dne mporeis na sigrineis to fairy tail me op,code geass....akoma kai to bleach einai kalitero
RєVєnGeR^ Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Μην κρίνεις πρωτού τα μάθεις όλα xd! Ο Ριν είναι απλά κορυφαίος . Ελα εδω που τα λεμε δεν ειναι και κορυφαιος.ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΨΩΦΙΣΕ ΟΜΩΣ.(Ο ΕΞΟΡΚΙΣΤΗΣ) ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΤΥΠΟΣ
randomnamehere Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 lol sovara? den kserw an periexei ka8olou aima to anime gtp fights..... fail c/p apo ta big 3 einai....eftiaksan enan stoko main pou ginete op otan xreiazetai kai ta exw dei ola + read manga kai dne mporeis na sigrineis to fairy tail me op,code geass....akoma kai to bleach einai kalitero Βλέπεις τα anime για αίμα ? Fail arguement .
Recommended Posts