MiraDBZ Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Θηλυκό το Charmander μου <3 Παλιά είχα κόμπλεξ και ήθελα μόνο αρσενικά αλλά αργότερα ωρίμασα και όταν ήθελα να έχω όμορφα στην ομάδα μου έψαχνα για θηλυκά.
ProJecT Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Main_Page
MiraDBZ Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Ας πούμε αν ξαναρχίσω να παίζω και διαλέξω τσικορίτα πχ δεν θα πάρω αρσενικό. Θα το λυπάμαι γιατί θα του ταιριάζει το ULTRA GAY.
Dask Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Πάντα στην γειτονιά όταν παίζαμε λέγαμε ότι τα αρσενικά είναι πιο δυνατά :D
MiraDBZ Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Πάντα στην γειτονιά όταν παίζαμε λέγαμε ότι τα αρσενικά είναι πιο δυνατά :D Ισχύει σε κάποια stats. Το είχα παρατηρήσει. xd
Xplicit7 Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Παλιά είχα κόμπλεξ και ήθελα μόνο αρσενικά αλλά αργότερα ωρίμασα και όταν ήθελα να έχω όμορφα στην ομάδα μου έψαχνα για θηλυκά. Εγώ δεν έχω πρόβλημα πάντως αλλά να σου κάτσει αρχικό pokemon θηλυκό είναι λίγο δύσκολο xD
Xplicit7 Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Tη πήρες, αγοράκι ή κοριτσάκι; :P Κοριτσάκι!Αλλά πριν μου χε κάτσει αρσενικό charmander ;o
Dask Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Ρε 'σεις, κατέβασα nitendo DS emulator και την Soul Silver, την πετάω μέσα και λέει ROM Image has crashed. Τι κάνουμε;
ProJecT Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 Ρε 'σεις, κατέβασα nitendo DS emulator και την Soul Silver, την πετάω μέσα και λέει ROM Image has crashed. Τι κάνουμε; Google..
Dask Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Και μένα το ίδιο μου βγάζει..... Κατέβασα άλλο emulator και παίζει κανονικά, sec να το βρω και θα στο στείλω.
Xplicit7 Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Κατέβασα άλλο emulator και παίζει κανονικά, sec να το βρω και θα στο στείλω. Ανέβασε το εδώ.
Recommended Posts