Jump to content

Recommended Posts

Posted

Εγω τελειωσει εδω και ενα χρονο απλα θυμαμαι επειδη ημουν πολυτεκνος πιο πολλες ελπιδες ειχα τοτε αν εγραφα καλα αλλα και γω δεν ειχα γραψει καλα οποτε δεν ημουν μεσα στο 10% αυτο στο λεω επειδη μου το ειχαν πει τοτε στενοι μου καθηγητες οτι αν ειχες γραψει καλα ησουν μεσα.

Posted

Για φετος λεμε ισχυει αφου ρωτησε το παλικαρι και ειπε οτι για φετος ισχυει παμε παρακατω.

Posted

IΣΧΥΕΙ!

οχι ομως για αυτο που θελεις να περασεις.

Συγκεκριμενα :

Επίσης, μέχρι και την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012, οι απόφοιτοι προηγουμένων ετών που έλαβαν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις των ημερήσιων ΓΕΛ ή των ημερήσιων ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β΄ το 2010 ή το 2011, θα μπορούν να υποβάλουν Αίτηση-Δήλωση για εισαγωγή με το ποσοστό 10% του αριθμού εισακτέων (χωρίς νέα εξέταση),  εφόσον επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για : Στρατιωτικές Σχολές, Αστυνομικές Σχολές, Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού,  ΤΕΦΑΑ.

READ!

http://www.minedu.gov.gr/grafeio-typou/deltia-typoy/23-02-12-ypoboli-aitisis-dilosis-symmetoxis-stis-panelladikes-eksetaseis-toy-2012-ton-gel-kai-epal-kai-ypopsifiotitas-gia-to-10-ton-theseon-eisakteon.html

Posted

να σου πω την αληθεια ημαστε στην ελλαδα και δεν ξερεις τι γινεται...

η προηγουμενη προκυρυξη ελεγε οτι θα μπουνε ολοι οι εισακτεοι που εχουν δωσει εξετασεις χωρις επανεξεταση, αυτη λεει οτι θα μπουνε μονο για στρατο,αστυνομια,τεφαα και ναυτικο..

Μεινε ενημερος με το σιτε του υπουργειου που σου δωσα.

Posted

afto ginotan panta me to 10% eprepe na kaneis aitisi ama itheles gia stratiwtikes tefaa astinomia nautiko klp..esu ama den thes na dilwseis tis parapanw sxoles apla tha pas na pareis enan kwdiko apo to sxoleio gia na simplirwseis to mixanografiko sou ilektronika..afto mono..apla gia tous kwdikous den exoun exei vgei anakoinwsi akoma..tha einai meta tis 2 martiou pantws..!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...