K4rmaArr0ws Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Σημερα , αργά το πρωί κατα τις 12 , το ειχε σε ενα θρανιο και το φορτιζε και αντιληφθηκε οτι ελειπε το iphone μετα το διαλλειμα . Αυτος που το εκλεψε , μπορει να αντωπιστεί? Ο κλεφτης το απενεργοποιησε χωρις να παρει τον φορτιστη , το γνωριζω διοτι της εδωσα το κινητο μου για να καλεσει στο νουμερο της.Anyway επειδη σπουδαζω εξωτερικο ειπε στα αγγλικα οτι εχει insurance , συμβολαιο μαλλον εννοει. Το ερωτημα μου ειναι , μπορεί να εντοπιστεί ο κλέφτης? Μπορεί να χρησιμοποιήσει το κινητό της? Να το πουλησει ειναι το πιο πιθανο αλλα να το κρατησει για παρτι του χωρις να τον βρουνε υπαρχει καμια πιθανοτητα?
Blane Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Σημερα , αργά το πρωί κατα τις 12 , το ειχε σε ενα θρανιο και το φορτιζε και αντιληφθηκε οτι ελειπε το iphone μετα το διαλλειμα . Αυτος που το εκλεψε , μπορει να αντωπιστεί? Ο κλεφτης το απενεργοποιησε χωρις να παρει τον φορτιστη , το γνωριζω διοτι της εδωσα το κινητο μου για να καλεσει στο νουμερο της.Anyway επειδη σπουδαζω εξωτερικο ειπε στα αγγλικα οτι εχει insurance , συμβολαιο μαλλον εννοει. Το ερωτημα μου ειναι , μπορεί να εντοπιστεί ο κλέφτης? Μπορεί να χρησιμοποιήσει το κινητό της? Να το πουλησει ειναι το πιο πιθανο αλλα να το κρατησει για παρτι του χωρις να τον βρουνε υπαρχει καμια πιθανοτητα? Insurance σημαίνει ασφάλιση. Η κοπέλα έχει mobileme?
K4rmaArr0ws Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 απο αγγλια ειναι ... τι ακριβως ειναι αυτο το mobileme
Blane Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 απο αγγλια ειναι ... τι ακριβως ειναι αυτο το mobileme Υπάρχει τέλος πάντων τρόπος μέσω Apple να βρει το κινητό και υπάρχουν και σχετικές εφαρμογές. Αν δεν έχει κάποια δικιά της εφαρμογή για αυτό το σκοπό, θα πρέπει να χρησιμοποιήσει της Apple. Ωστόσο της Apple ο μηχανισμός απαιτεί την ύπαρξη της εφαρμογής νομίζω "Find My Phone" και ένα λογαριασμό @me.com. Google it, για περισσότερα. Π.Σ. Δεν τ 'φήνουμε το κινητό να φορτίζει και αλωνίζουμε έξω... έλεος...
K4rmaArr0ws Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 εχοντας το κλειστο ο κλεφτης, μπορει η φιλη μου να τον βρει? και θα την ρωτησω αμα διαθετει αυτην την εφαρμογη, και αμα ο κλεφτης ειναι επαγγελματιας και την βγαλει αυτην την εφαρμογη?
ExCaLiBuR® Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 gunete na entopustei afou ta Iphone exoun mesa sustima entopismou san gps kati tetoio. gia na to vgalei den einai kai toso eukolo opote arga i grigora tha to parei pisw
Blane Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 gunete na entopustei afou ta Iphone exoun mesa sustima entopismou san gps kati tetoio. gia na to vgalei den einai kai toso eukolo opote arga i grigora tha to parei pisw Ακριβώς. Αν πάει και σε κάποιο Apple Store θα της πουν ακριβώς τι να κάνει.
B00D Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Vre ntolmadia prwta ap'ola den afinoume iphone etsi :P 2n an paei se katastima tis apple tha to vroun katefthian, dioti iparxi entopismos den einai san xperia :P, -.-.
Recommended Posts