Jump to content

Recommended Posts

Posted

Same with my client,not interested,sorry.

if you and your friend do the trade together maybe i will do something for the prize.. if you want :) .

ps: check again the prizes :) . and all the topic. i have do some new changes...

Posted

ok now the prizes are ready :). if you want you can pm me..

GR:θα το πω ελληνικα.για να κανεις ενα acc 5lvl θες υπο κανονικες συνθηκες 3-4 ωρες vs bots στο beginner mode(6games συνολικα+1 tutorial).εχουν φτασει ως τα 1000 κατι refs.αν πχ ζητησει καποιος 1.000 ρεφς θα δωσει 150€--->3.000-4.000ωρες παιχνιδιου(δλδ 125-167 μερες Χ 24 ωρες ασταματητου παιχνιδιου .)αν χασεις ενα game η υπαρχουν leaverς και κανει το παιχνιδι 45 λεπτα να τελειωσει τοτε ο χρονος παει πισω.επειδη ομως υπαρχει κ η ξεκουραση-σχολειο-φαγητο-υπνος προσθεσε οτι 12 ωρες αφαιρουνται , αρα οι μερες αυτοματα διπλασιαζονται σε 250-320 μερες

εκτος αν εχεις 10κινεζους φαρμερς απο πισω κ απλα θα το κανετε σε 25-35  μερες το ολο σκηνικο κ παρετε απο 15€ ο καθενας(δλδ 0,4€/μερα).

δοκιμασε ενα ρεφ bot(γιατι μαλλον δν το εκανες ακομη) να δεις σε οσην ωρα το βγαζεις κ μετα κανε υπολογισμους...στα ref raise τον χρονο που ξοδευεις πληρωνεσαι.

Posted

GR:θα το πω ελληνικα.για να κανεις ενα acc 5lvl θες υπο κανονικες συνθηκες 3-4 ωρες vs bots στο beginner mode(6games συνολικα+1 tutorial).εχουν φτασει ως τα 1000 κατι refs.αν πχ ζητησει καποιος 1.000 ρεφς θα δωσει 150€--->3.000-4.000ωρες παιχνιδιου(δλδ 125-167 μερες Χ 24 ωρες ασταματητου παιχνιδιου .)αν χασεις ενα game η υπαρχουν leaverς και κανει το παιχνιδι 45 λεπτα να τελειωσει τοτε ο χρονος παει πισω.επειδη ομως υπαρχει κ η ξεκουραση-σχολειο-φαγητο-υπνος προσθεσε οτι 12 ωρες αφαιρουνται , αρα οι μερες αυτοματα διπλασιαζονται σε 250-320 μερες

εκτος αν εχεις 10κινεζους φαρμερς απο πισω κ απλα θα το κανετε σε 25-35  μερες το ολο σκηνικο κ παρετε απο 15€ ο καθενας(δλδ 0,4€/μερα).

δοκιμασε ενα ρεφ bot(γιατι μαλλον δν το εκανες ακομη) να δεις σε οσην ωρα το βγαζεις κ μετα κανε υπολογισμους...στα ref raise τον χρονο που ξοδευεις πληρωνεσαι.

GR: Το ξερω οτι θελει μπολικο χρονο.. Επισης επειδη θελω να βοηθησω και επισης να βγαλω λεφτα σιγουρα θα εχω και εγω καποιο μεσω ωστε να μπορω να το κανω. Βεβαια σε αυτην την δουλεια δεν θα ειμαι μονος μου.. Θα εχω 3 η 4 ατομα πισω μου μαζι και εγω... Βεβαια εννοειτε οτι ο χρονος παραλαβης τον refferals θα ειναι πολυ αργος αλλα και παλι τους ευνοει γιατι ειμαι παρα πολυ φτηνος.. Εγω βεβαια πιστευω να εχει αντικρισμα και να μην με scammarei κανενας... Πιστευω για μενα η τιμες ειναι πολυ καλες.. Επισης πιστευω θα υπαρχει μια μικρη αλλαγη στην τιμη των μεγαλων ρεφ γιατι εκει οντως χρειαζεται μεγαλυτερη δουλεια....
Guest Elfocrash
Posted

[gr] ela pes thn alh8eia,exeis teleiwsei ASOE kai esu

Posted

[gr] ela pes thn alh8eia,exeis teleiwsei ASOE kai esu

//offtopic_gr:δινω οικονομοτεχνικη αναλυση αυριο στη σχολη αλλα για π.μηχανικους οποτε κατι μου εμεινε!
Posted

You 're so God Dam' cheap..I will buy for sure!

Btw "Cheap but Slow."

Yeah this is slow.. you are right :) .

Can any mod lock it till i end my first exchange?? when i end it i will pm a mod to unlock it.! thanks for now..

Posted

Yeah this is slow.. you are right :) .

Can any mod lock it till i end my first exchange??  when i end it i will pm a mod to unlock it.! thanks for now..

Ok.

Pm me for unlocking 8)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...