Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kalhspera paidia! Psaxnw na vrw kapoion kalo dedicate server pou na seikwnei to polu 200 me 300 atoma kai fusika na uparxoune logikes times. Exw psaxei genika k egw dei kati kommatia alla den me elkisan toso. Exei na mou protinei kapoios kanenan? Euxaristw!

Posted

Kalhspera paidia! Psaxnw na vrw kapoion kalo dedicate server pou na seikwnei to polu 200 me 300 atoma kai fusika na uparxoune logikes times. Exw psaxei genika k egw dei kati kommatia alla den me elkisan toso. Exei na mou protinei kapoios kanenan? Euxaristw!

SovaHost des edw stous vitrual server
Posted

mia erotisi file ti diafora exi to virtual server me to dedicate pou leei sto site ?

Ton virtual server ton moirazesai me alous den sto sinistw gia sovaro server.

Posted

mia erotisi file ti diafora exi to virtual server me to dedicate pou leei sto site ?

to idio akrivos einai kai kanoune kai thn idia doulia! egw  ston server mou xrisimopio tous vitrual!
Posted

sto giga international ida oti gia na paris ena dedicate server prepei na plirosis ke alla 70 evro gia setup ? kati tetio katalava apoti diavasa , sto sovahost den ida tipota tetio ...

Posted

giga international xexna to... einai gia ton ...... to eixa prin kairo kai panto exei bad reviews oso gia ta virtual an einai se xen virtualizitation tote douleyi sand edicated kai dn moirazete tipota

Posted

diladi sto sovahost me 50 evro mporw na parw dedicate h theli kati parapanw ? exw berdefti...

tha sou protina na parhs vitrual server tora apoki kai meta dikia sou epilogh!

gt borhs na parhs autona me ta  35 euro!

• 3 weeks later...
Posted

επικοινωνησε μαζι μου, με 50 ευρώ σου κλεινω PC στην sovahost (100mbit connection ,16 gb ram, i7 Quad core , hard disk 500 GB , ola auta dika sou, xwris na ta moirazesai me kanenan, kai to pio simantiko DDoS protection)

Posted

επικοινωνησε μαζι μου, με 50 ευρώ σου κλεινω PC στην sovahost (100mbit connection ,16 gb ram, i7 Quad core , hard disk 500 GB , ola auta dika sou, xwris na ta moirazesai me kanenan, kai to pio simantiko DDoS protection)

kai meta xupnas?
Posted

Me ena pm ston Davis tha deis oti yparxei ayto pou leei ;) isos na alaxeis kai tin eteria pou kaneis resell meta poios xerei :D

o davis me ixe scammari gt na ton pm/

kai to ddos pou poulaei isxuei?