~Pants0*~ Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 εγω ακουσα οτι υπαρχουνε πιθανοτητες να γινει ενεργο παλι το ηφαιστειο kai egw to akousa auto Quote
~Rasmus~ Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 egine pira kana 20 lepto ksana sismos http://www.seismoi.gr/ Quote
Xplicit7 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 φάε τη γλώσσα σου, γιατί μας βλέπω να μας πλακώνει κανένα τσουναμάκι εδώ κάτω να ησυχάζουμε μια και καλή! :P Γάμησε τα :p Aγαπάμε πολυκατοικίες! Πάντα ! Quote
Blane Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Aγαπάμε πολυκατοικίες! εκτός αν είσαι στον 3ο και ταρακουνιέσαι σαν τον μαλάκα κάθε λίγο και λιγάκι, και έχεις και ένα αμαξάκι που πάει χαμένο με το τσουνάμι... LOSE λοιπόν... ούτε καν ένα μικρό win.. -.-" Quote
Xplicit7 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 εκτός αν είσαι στον 3ο και ταρακουνιέσαι σαν τον μαλάκα κάθε λίγο και λιγάκι, και έχεις και ένα αμαξάκι που πάει χαμένο με το τσουνάμι... LOSE λοιπόν... ούτε καν ένα μικρό win.. -.-" Φίλε έιμαι αρκετά ψηλά σε θέμα απόστασης από τη θάλασσα αν η θάλασσα μπει όσο περίπου λένε μέσα, το σπίτι μου θα ναι ακριβώς δίπλα στη θάλασσα ! Φιλετάκι όχι μαλακίες ! Quote
Blane Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Φίλε έιμαι αρκετά ψηλά σε θέμα απόστασης από τη θάλασσα αν η θάλασσα μπει όσο περίπου λένε μέσα, το σπίτι μου θα ναι ακριβώς δίπλα στη θάλασσα ! Φιλετάκι όχι μαλακίες ! αυτά είναι... κοίτα και 'γω άμα το δω έτσι, μένω στον 3ο έτσι; Πόσο γαμάτο θα είναι να κάνω βουτιά από το μπαλκόνι μου; ΣΚΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΛΕΜΕ! Quote
Xplicit7 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 αυτά είναι... κοίτα και 'γω άμα το δω έτσι, μένω στον 3ο έτσι; Πόσο γαμάτο θα είναι να κάνω βουτιά από το μπαλκόνι μου; ΣΚΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΛΕΜΕ! Τυχερέ ! Quote
~Pants0*~ Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Ο μεγαλος σεισμος δεν θα αργησει να φτασει.. Quote
~Rasmus~ Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 olo soismou ginaite kai tora pali eginai Quote
~Rasmus~ Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 nai.. 8a ginei kanenas sismos 7 rixter Quote
Recommended Posts