ExTe Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Exte apo p eisai????Ama thes fernw parea kai tous kseskizoume To exoune faei to ksilaki tous tin idia mera apo 2atoma. on topic. Oxi , ektos ki an to xeri mou 8eorite gkomena :P Exeis pei se gkomena pou na mn tin ksereis oti 8es na tin gamiseis? (ego , nai me tin parea mou legame malakies kai valame stoixima :P )
FliperG7 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 nai re kai egw me tin parea m!! KAFRILES!!! :P exeis kanei ton narkomani sto treno? (egw nai :P ta stiximata p legame) :P
ExTe Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Oxi. Exete kanei oti varate paidi (eno eiani filos sas) ston dromo gia na stamatisoun oi perastikoi? (xaxa, allo gelio )
FliperG7 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 oxi exete kanei oti dn mporite na perpatisete mprosta se dromo kai na sas sfirizoun ta autokinita? (egw nai 1 sas lew ali8ia dn mporousame na siko8oume apo tog elio omos!! )
ExTe Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Oxi alla m doses idea. Exete desei portofoli me petonia stin mesi tou dromou? (Nai, ki tsimpagane . me to pou piganan na to piasoun travagame tin petonia kai epefte allo gelio :P)
zEx_Drax Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 oxi, s exei pei pote gomena na pate stin toualeta kai esy na tis peis oxi? (ego nai gt eimai malakas, kai tora metaniono :'( )
FliperG7 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 oxi panta dexomouna :P exeis grapei e3etasis kato apo vasi? (egw nai ma8imatika gt ine -kouaaaa3- o k*****is o -beep- o ma8imatikos mas (o 8eos na ton kani ma8imatiko)
ExTe Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Eksetaseis? Oxi exo liosei sto diavasma. Alla se tests/diagonismata to megalitero mou einai 14>_< (ektos apo pliroforiki pou panta egrafa 20 :P) Sou exei tixei pote na exeis megales kavles kai na pesei kaneis sta eues8ita simeia sou?(eutixos oxi )
FliperG7 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 oxi alla nomizo to ixame pei auto peripu!! whatever... exeis faei saligkaria pote? (egw oxi kai oute prokite)
xKenji Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 ni maresoun xD exeis faei toso poli sokolata pou na kaneis emeto xD?
FliperG7 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 toso poli nai na kanw emeto oxi! :P exeis faei skata? : (like 2 girls 1 cup haha :P xP )
Stάzy Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Oxi.... Exis spasi kanena tzami sto sxolio epidi soutares mia bala..?
xKenji Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 toso poli nai na kanw emeto oxi! :P exeis faei skata? : (like 2 girls 1 cup haha :P xP ) o re mania me ayto xD Oxi.... Exis spasi kanena tzami sto sxolio epidi soutares mia bala..? oxi ola ta para8ira exoun kagkela hahah... exeis xtipisei ka8igiti me mpala poli dinata?
FliperG7 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 nai katala8os sto kefali!! :P exeis ktipisi pote 1-5 xronia mikrotero s?
Recommended Posts